Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

• Author
Just now, Weenie Pooh said:

Previše grešaka, pre svega Firmino i Robertson.

Miriše na prvi X.

Ovo je trebalo već da bude spakovano, Mane k'o da je na mrvama spavao.

• Replies 9.3k
  • Views 556.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Mane je promašio dva zicera ali se odlično ubacivao sve vreme, samo nema ko da ga nađe. A to su bile jedine šanse koje su stvorili za 45 minuta.

BTW kod druge je Firmino trebalo da šutira, imao je ispred sebe samo štopera u raskoraku i golmana zalepljenog za liniju, a lopta primirena. Umesto toga on je dao Maneu da šutne iz prve, iskosa, kad je golman već zatvorio ugao. A ovaj je komotno mogao i da se nađe u ofsajdu, prilično nerezonski pas.

Ox i Origi da udju.

Edited by radnik

Robertson nasrće na Van Dajka, Matip na Hendersona... jedna od onih utakmica.

36 minutes ago, levi said:

fali mi poručnik u ovakvim trenucima. ostali su već ćutke prihvatili brendanovo i moje stručnjaštvo kao činjenicu, on nikad nije imao problem da glasno apsolutno nema pojma :fantom:

40 minutes ago, levi said:

dupli...

Edited by Pokojni Ruxin

• Author

Ovo nije penal?

Nije

Jeste.

A dobar je i ovaj slobodnjak posle, kad igrač stoji na tri metra od izvođača, ali bočno pa kao nema veze...

Tezak mec, vreme leti ... 

Evo nama i Salaha centarfora, krila Mane i Origi, potezi očajnika.

daje ga liverpool sigurno. bilo brdo ovakvih utakmica prosle szone i onda u 80+ minutu pade gol

• Author

Ahahahahahahaha :D

Gini [emoji38]

Prvi šut u okvir?

• Author

I meni se čini.

Chelsea bez Kantea i Zoume danas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout