ArleKino Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 33 minutes ago, Ivo Petović said: Nisi usamljen u takvom dojmu. Tierney deluje odlično, brz, odličan centaršut, verovatno je i prvi levi bek Arsenala još od Silvinja koji je efektivno predriblao igrača. Seadara će za LE, mada nas iskustvo sa Xhakom uči da se sa Emerijem nikad ne zna, Da. Večeras odlična partija, odsustvo albansko-švicarskog traktora u našoj sredini je bilo previše za NF. Martinez pouzdan, Chambers MoTM, asistirao i kao desni i kao lijevi bek, Holding zabio na svom povratku pravi adamsovski gol, Bellerin asistirao odmah po ulasku, Martinelli zabio dva majstorska gola, Torreira, Willock i Özil najbolji vezni trio koji imamo.
Mindaugas Žukauskas Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 15 minutes ago, ArleKino said: Torreira, Willock i Özil najbolji vezni trio koji imamo.
ArleKino Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ma kakvi, ovaj plod grešne ljubavi Davida Luiza i ciganske gatare ne daje balans timu. Defanzivno ne postoji, pas-igra se svodi na pokušaje holivudskih rješenja pa ako prođe, prođe. Ima taj bezobrazluk u sebi zbog kojeg dobiva bolje ocjene nego što zaslužuje. Od pozitivnih stvari izdvajam i to što nije Xhaka, a od negativnih da bi mi zbog pas-igre prije i Xhaka startao nego Guendouzi.
Jean-Luc Picard Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 @ArleKino Hvala. Tvoj cinizam glede Arsenala me uvek lepo oraspoloži
ArleKino Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 39 minutes ago, Jean-Luc Picard said: @ArleKino Hvala. Tvoj cinizam glede Arsenala me uvek lepo oraspoloži Hvala, hvala. Svaki klub treba svog Weenieja. Zato je Sekta propala, a u Cityju dok dočekaju da im navijači postanu punoljetni vanjski saradnik Rukso mora sve da bude.
Azdaja Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 42 minutes ago, Jean-Luc Picard said: @ArleKino Hvala. Tvoj cinizam glede Arsenala me uvek lepo oraspoloži +1 A još i navijam za nji. Sve dok je granit na tribini..
John Coltrane Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 1 hour ago, ArleKino said: Hvala, hvala. Svaki klub treba svog Weenieja. Zato je Sekta propala, a u Cityju dok dočekaju da im navijači postanu punoljetni vanjski saradnik Rukso mora sve da bude. Nama to nikad nije ni trebalo i +1 na @Jean-Luc Picard-ovu konstataciju glede tvog humora.
189- Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 james i hudson-odoi se vratili. konacno i pulisic dobija priliku. gilmour opet igra a anjorin koga mnogo hvale kao buducu zvezdu, na klupi.
John Coltrane Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 @Jeremija Edituj i napisi slovima, placam pivo, molim te. Sve ispod 5 golova 17. ekipi u trecem rangu takmicenja bi bilo ponizavajuce za nas u neka stara dobra vremena. Danas ocekujemo pobedu bez povreda.
Jeremija Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Just now, John Coltrane said: @Jeremija Edituj i napisi slovima, placam pivo, molim te. Sve ispod 5 golova 17. ekipi u trecem rangu takmicenja bi bilo ponizavajuce za nas u neka stara dobra vremena. Danas ocekujemo pobedu bez povreda. Nema frke, inaće meč je na Areni 2, ako se ne varam... Romero Wan Bissaka - Tuanzebe - Jones - Rojo Pogba - Fred Pereira - Lingard - Chong Greenwood -- Grant, Lindelof, Mata, James, Garner, McTominay, Williams
John Coltrane Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Ma mislio sam da sklonis Roha Arena prenosi.
189- Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 ove sezone nismo imali utakmicu bez primljenog gola...to se nece promeniti ni nakon utakmice sa grimsbyjem. zavukao ga je njihov napadac lepo...
Jeremija Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Kakvi pasovi Freda, Ruxin bi bio ponosan...
Recommended Posts