Nikodije Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 1 hour ago, glog za srce said: Krajnje oprezna izjava trenera sve njegove izjave su oprezne™ zato su i morali da dodaju ovu plavusu, da unese malo zivine u zvezdine komemorativne konferencije za stampu.
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 21 minutes ago, Nikodije said: zato su i morali da dodaju ovu plavusu napokon nešto pametno za videti
pbg12345 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) danas kod notara, ispred mene ekipa neka zena, chicha i dva crnca, mladji likovi vidim chicha mi poznat u pm kad u nekom momentu kaze ta zena nesto u smislu "oteglo se ovo igraci nam nervozni" a ona dvojica crnaca ko na sahrani, jedan posebno uglavnom chicha je predsednik fk mijailovic, a ova dvojica dal novi dal bivsi igraci sad po njihovom razgovoru i raspolozenju delovalo mi kao bivsi, ali me cudi sta ce onda on tu, vise bi imalo smisla ako dovode nekog posle nekih sat vremena u poreskom, vidim greskom mi iz stampaca dali predracun za overu potpisa fk crvena zvezda a da, najjaci detalj, sve vreme sam bio u drustvu, odnosno obavljao kod notara posao sa najboljim drugom brata fudbalera zvezde besmislena prica, ali ocigledni znakovi da kidamo sto veceras, sto u nastavku kvalifikacija da, ta zena, nije bila ni tijana, ni tatjana, a vala ni tanja! :( Edited July 24, 2019 by pbg12345
Milosh76 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 10 minutes ago, Apollo Creed said: Dajte neki kojot za včrs... Ako ti je solidan net, kucaj Balkan sportski prenosi Smarace za subscribe, ali generalno radi solidno prenos bez nekog seckanja
Zico Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 3 hours ago, John Coltrane said: Ne volim sisate, ali ovoj tako dobro stoje. I meni bi ovakve sise dobro stajale. Degenek na klupi.
Babu Bhatt Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Na livetv.ru ima ok streamPoslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Jbte komentator se jedva čuje na PTC...Jbni debili... ... Shiit has hit the fan...
Milosh76 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Vrlo ofanzivan pocetak utakmice i poziv severa za kupovinu sezonskih... Ako ih otvorimo na vreme bice dosta golova
Recommended Posts