pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 43 minutes ago, Bright Billy said: poenta je da ne znamo sta je bilo pa je zato glupo da konstruisemo lazne argumente. kao sto si sam rekao, ipak je vecina nas ovde u nekim zrelim godinama pa je neprikladno da diskutujemo ko neki blentavi tinejdzeri... bili druze ja nisam izneo svoj subjektivni utisak moguce da si u pravu kad kazes da ti je delovalo da mu se ne igra. ja po tom pitanju nisam stekao niakakv utisak iz njegovog ponasanja na terenu ja govorim sta sam procitao na protalima koji su po pravilu na strani terze to naravno nije apsolutni dokaz da je napisano istina, aliposto nije nesto sto bi terzarado procitao ja biram da jeste. ti ne moras verovati da jeste ali nemoj govoriti da sam izmislio to (jer upravo to kazes u prvoj recenici) Just now, harper said: Sto je takodje subjektivan utisak. Dva narativa iz kluba ce se pojaviti, kao sto se standardno pojavljuju kad nekog uvaljaju protiv volje publike: 1. nije mu se vise igralo i jedva je cekao da ode i 2. radimo na podmladjivanju ekipe i smanjivanju igrackog kadra. Vec vidjeno stotinama puta, zaprepascujuce je da se ljudi jos uvek primaju na te podvale. Rade na podmladjivanju ekipe a prvi pik za dovodjenje je Dusko Tosic. Jebi ga, lako je upravama kad imaju navijace koji zaborave sta su tog jutra doruckovali. Svaki novi transfer = novi reset. pa da klauzula, konstrukcija, ulaganje u buducnost jedina istina je da zavaljuje sta god zavaljati moze
Bright Billy Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 9 minutes ago, harper said: Sto je takodje subjektivan utisak. da, zato sam i napisao to kao kontra primer. poenta je bila da subjektivnie utisake ne treba predstavljati kao cinjenice...
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 ma terzan je samo hteo da oslobodi budžet za cca milionče sa bonusom za titulu, a i nije zgoreg da se namakne koja kinta preko win win situacija verovatno će odlaskom mm-a biti mučno navijačima da gledaju yveydu, al će pomoći stankeli, ma kako to sada suludo zvučalo, da izgura neku svoju ideju kako tim treba da izgleda ono što je mesi barsi, marin je vama. suludo bi bilo za očekivati da novi trener forsira bilo kakvu ideju koja nema marka kao glavnog igrača. uspostavljaš novi sistem i ključni igrač ti ode posle 6m što bi najverovatnije bio slučaj sa mm gde si bio nigde, šta si radio, ništa na vreme ste ga ste rastosiljali
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 18 minutes ago, Bright Billy said: da, zato sam i napisao to kao kontra primer. poenta je bila da subjektivnie utisake ne treba predstavljati kao cinjenice... vest na portalu nije subjektivan utisak ona postoji druga je stvar da li ce neko u vest verovati ili ne
Hobbit slayer Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Kao što je bilo nerealno očekivati da neko Marinovog kvaliteta potpiše za Zvezdu pre godinu i po dana, još iluzornije je bilo očekivati da će taj isti MM ostati u Srbiji više od ovoga. Ovo mu je bio potez koji mu je produžio karijeru, posle epizode u Olimpijakosu, i posle izloga u dve sezone LŠ, pružio priliku da namakne još par miliončića pred penziju. Bilo je lepo, dok je trajalo. Zanima me koliko još stranaca su na izlaznim vratima... Pretpostavljam, Boakye, Kanjas, možda Ben i Zander... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Bright Billy Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 hour ago, pbg12345 said: vest na portalu nije subjektivan utisak ona postoji druga je stvar da li ce neko u vest verovati ili ne tacno, vest na portalu nije subjektivan utisak vec je uglavnom clickbait. subjektivan utisak je tumacenje onoga sto si procitao. npr, imali smo vesti kao sto su: dolazi baloteli, dolazi kvarezma, neki spanci nude 5kk za njegosa i marin odbio ponudu arapa... ti si na osnovu svog subjektivnog utiska i zelje da nas ovde nesto ubedjujes resio da ne verujes u prve tri a da poverujes u cetvrtu. ok, prve tri deluju totalno nerealno a cetvrta je mozda i tacna al opet je tumacenje vesti tvoj subjektivni utisak; neko bi mozda pomislio da je u pitanju proces pregovaranja u kojem marin odbija prvu ponudu cekajuci da mu posalju bolju a neko ce pomisliti da marin nije hteo u saudi arabiju al ga je terza ipak naterao da ode. i opet ok, sva su ta misljenja legitimna ali nisu cinjenice nego subjektivni utisci. dal me kapiras?
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 nema nikakvih vas i nikog ja ne ubedjujem veruj u sta zelis, ja sam poverovao da mu se nije bezalo iz zvezde
assignment Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Problem Zvezde je, a to bi svi trebali da znamo, što i dalje vlada dogma "klub živi od prodaje" što nažalost vodi do toga da možeš izključivo da prodaš najbolje (Kanga, Donald, Krstičić, Boćko, Marin) možeš da prodaš mlade talente (Grujić, Jović, Joveljić) ali krš kojim si napunio kadar ne možeš iako si igrao LS, jer je ista na delo pokazala koliko ti igrači zaostaju za pravim fudbalerima. PS. Hristos se rodi braćo i sestre
Moća Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Vlada dogma "krademo ne sakom i kapom nego lopatom".Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
assignment Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 1 hour ago, Moća said: Vlada dogma "krademo ne sakom i kapom nego lopatom". Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Pa I to će da traje sve dok ne dođe do privatizacije klubova. A pošto to nije cilj niti samog kluba niti države možemo samo da čekamo još jedno 10 do 20 godina. A krali su do sada svi sem Piksija i Den Tane...
porucnik vasic Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 3 hours ago, assignment said: Problem Zvezde je, a to bi svi trebali da znamo, što i dalje vlada dogma "klub živi od prodaje" što nažalost vodi do toga da možeš izključivo da prodaš najbolje (Kanga, Donald, Krstičić, Boćko, Marin) možeš da prodaš mlade talente (Grujić, Jović, Joveljić) ali krš kojim si napunio kadar ne možeš iako si igrao LS, jer je ista na delo pokazala koliko ti igrači zaostaju za pravim fudbalerima. PS. Hristos se rodi braćo i sestre Ваистину се роди! свако добро имали браћо Цигани, комшије Југоси, Врцани и сви остали што свраћате на овај свети топић.
April Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 A krali su do sada svi sem Piksija i Den Tane......koji su posle morali da pobegnu iz Srbije. Piksi je i bombu dobio u baštu, peta Zvezdina zvezda.Sećam se hajke po tabloidima. Dan Tana je bio 'kelner', a Piksi lopov, papučić čiju ženu jebe ko stigne.Niko ih nije branio. Sent from fav toy
Recommended Posts