čekmeže Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 7 hours ago, harper said: OK, znali smo svi da mastamo i da ce se sa ovim sitnim pijacnim lopovom Tezgicem sve to ispostaviti kao iluzija, ali je ova prodaja svejedno samar svima nama, samar koji ce nam pomoci da se brze osvestimo i ne budalimo s nekakvim idejama da je ovaj nesrecni klub ista vise od pijacne tezge koja sluzi jednoj grupi kriminalaca i lopova da se obogati. Jedino što vidim kao neki izlaz iz ovakvog poslovanja™ naših klubova je privatizacija i skidanje sa državne sise koliko god je moguće pa bi onda možda bolje upravljali ali i to je veliko pitanje.
Fakundo Sava Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Sada sam siguran da je Marin znao za ovaj transfer i šta mu se sprema pre meča sa Olympiakosom i namerno odigrao onako preko q****.Nije bio spreman da izvede penal kako da ne
porucnik vasic Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 9 hours ago, dragance said: Eto nama Kataija nazad. Зар он ниј потписао за ЛА Галакси? 21 minutes ago, čekmeže said: Jedino što vidim kao neki izlaz iz ovakvog poslovanja™ naših klubova je privatizacija i skidanje sa državne sise koliko god je moguće pa bi onda možda bolje upravljali ali i to je veliko pitanje. То је подједнако вероватно као слање српске свемирске мисије на Марс.
April Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Bolji tajming za renoviranje tima ne postoji. Novom treneru nije potreban tim narušene hemije i višak igrača. Titula osvojena, a potrebno je i ojačati budžet za doselekciju koja predstoji.Kogod da je arhitekta renoviranja, Stanković, Terzić ili neko treći, radi pravu stvar u pravo vreme.Sent from fav toy
James Marshall Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Rok trajanja ljudi koji odnekud iz uređenog sistema dođu u Srbiju i srpski fudbal je 2 do 3 sezone max, nije realno očekivati da ostane nivo motivacije kad se ljudi upoznaju sa svim marifetlucima i nuspojavama, a zašto? Da bi lomio noge po Milanovcu i Surdulici svakih 15 dana? Da bi igrao protiv bunkera i mesara? Da bi morao da diže cijenu neznalicama koje moraju da se prodaju da bi raznorazni krimosi i ratni zločinci uzeli procenat? Ovogodišnja kampanja u LŠ je sem čina kvalifikovanja bila za zaborav. Bio čovjek, ispunio san, postao legenda CZ, ali što je dosta, dosta je. Vidjelo se da mu je pun krasni svega. Hvala Marku i na ovome, neka uzme kintu, živ bio, bila je privilegija gledati ga većinu vremena.
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 marin uopste nije hteo da ide cak su i ovi nasi vajni portali preneli da je najpre odbio ponudu, pa su ga onda zvezda i saudijci zajednicki "lomili" ali to je stara terzina zvaka da opravda odlazak najboljih
Cane Vukic Prebranac Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Сад се фура прича о подмлађивању, чим то чујем није ми добро. Као да смо Филаделфија од прије пар година, ребилдинг, вјерујмо процесу итд.
Bright Billy Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 4 hours ago, pbg12345 said: marin uopste nije hteo da ide cak su i ovi nasi vajni portali preneli da je najpre odbio ponudu, pa su ga onda zvezda i saudijci zajednicki "lomili" ali to je stara terzina zvaka da opravda odlazak najboljih to je cisto tvoj subjektivni utisak. meni je recimo delovao kao da ovu polusezonu igra na silu...
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 4 minutes ago, Bright Billy said: to je cisto tvoj subjektivni utisak. meni je recimo delovao kao da ovu polusezonu igra na silu... kakav subjektivni utisak govorim sta su portali preneli mislim da, naravno da postoji mogucnost da lazu, ali sumnjam, posto nije u terzinom interesu
Ratamahatta Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 8 minutes ago, Bright Billy said: to je cisto tvoj subjektivni utisak. meni je recimo delovao kao da ovu polusezonu igra na silu... Takodjer. Evo i Rodic vec 2 godine se tegli k'o slina. Nema nidje levog beka, k'o repstacija 98/2000, sad i Terzica da zovu na pozajmicu, istraumirao se decko. Igrace Gobeljic tamo a Gajic desno ako ovaj najzad ode. Munjevit povratak na Grof/Sa Pinto/Bajevic/Djurovski mode cini mi se.
Bright Billy Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 48 minutes ago, pbg12345 said: kakav subjektivni utisak govorim sta su portali preneli mislim da, naravno da postoji mogucnost da lazu, ali sumnjam, posto nije u terzinom interesu pisalo je na portalima i da stizu kvarezma i baloteli pa to ipak ne koristimo kao argument u diskusiji...
pbg12345 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 dobro™ marin je molio terzu da mu nadje novi klub i ovaj mu je izasao u susret
Bright Billy Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 poenta je da ne znamo sta je bilo pa je zato glupo da konstruisemo lazne argumente. kao sto si sam rekao, ipak je vecina nas ovde u nekim zrelim godinama pa je neprikladno da diskutujemo ko neki blentavi tinejdzeri...
harper lee Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 hour ago, Bright Billy said: to je cisto tvoj subjektivni utisak. meni je recimo delovao kao da ovu polusezonu igra na silu... Sto je takodje subjektivan utisak. Dva narativa iz kluba ce se pojaviti, kao sto se standardno pojavljuju kad nekog uvaljaju protiv volje publike: 1. nije mu se vise igralo i jedva je cekao da ode i 2. radimo na podmladjivanju ekipe i smanjivanju igrackog kadra. Vec vidjeno stotinama puta, zaprepascujuce je da se ljudi jos uvek primaju na te podvale. Rade na podmladjivanju ekipe a prvi pik za dovodjenje je Dusko Tosic. Jebi ga, lako je upravama kad imaju navijace koji zaborave sta su tog jutra doruckovali. Svaki novi transfer = novi reset.
Recommended Posts