Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

E jbg. Ali eto njega nazad u avgustu... :D

:laugh:

to su ti tokovi novca

da sacekamo harpera, pa da potvrdimo to sto kaze, nema ovde pameti, tako je kako je

Posted

Ја само да кажем да јебем милу матер Терзи. Толико.

Posted

Promenili su malo vest na B92, u prvoj verziji je bila neka racunica: kad se prevede u evre, Zvezdi ide 1.7 miliona a Olimpijakosu 500k, medutim, tih 1.7 miliona se dele 70:30 pa bi Zvezdi islo oko 1.260.000 a Olimpijakosu ostatak :D Sad su se zadrzali na prvobitnih 1.7 miliona. Malo, imho, za takvog igraca, no dobro, valjda nije moglo vise, a izgleda i da je on covek insistirao da ode i uzme vecu kintu.

Posted

Steta, steata.  Tako dobar igrac odavno nije igrao u Zvezdi.  Da li je Marin hteo da ode, da li je Stankovic zeleo da Marin ode, da li je to Terzic zeleo, ili su to bile zelje sve trojce, ostace da se nagadja, sve dok neko od pomenute trojce ne obrazlozi razlog odlaska.  Kako bilo, zao mi je kada iz Zvezde od dobar igrac bez obzira imao tek 20 ili preko 30 godina.  (I nema razloga za psovanjem ovog ili onog.  Ne diskutujemo o politici.)

Posted (edited)

debili od novinara ne umeju izracunati pa lupaju cifre

ako je verovati mozartsportu, marin ce dobiti 2 miliona dolara po sezoni, a potpisao je na 2,5 sezone

obestecenje za klubove je pak 2,5 m$

deli se tako sto se od te cifre uduzme 700k evra koje je zvezda vec platila olimpijakosu, a ostatak 70% zvezdi, 30% olimpijakosu

dakle  u teoriji zvezdi treba pripasti oko 2m $, olimpijakosu pola miliona

u realnosti, za oli ne znam, ali zvezdi ce posle svih menadzera, terze, ostalih zainteresovanih stici mrvice

sve je to manje bitno, radi se o jos jednom losem potezu kluba/terze

mi igraca poput marina godinama nismo imali, kupiti slicnog necemo sigurno, a sanse da nesto slicno proizvedemo iz godine u godinu opadaju

on je trebao sa borjanom biti kicma tima narednih godina i kao i borjanu trebalo mu je ponuditi ugovor do kraja karijere

ocekujem da nas razni zurnali narednih dana zaspu tekstovima o tome kakao marin odavno nije u formi, ne igra u odbrani, ponudi koja se ne odbija, klauzule, konstrukcije i ostale picke materine

Edited by pbg12345
Posted

Oko cega se vi vrtite?! Hebali vas procenti.

Ubedjen sam da nije bilo tih para za koje smo trebali prodati ovakvog igraca (bez obzira na pad forme). Kad cemo naci/priustiti istog ili bar slicnog mamojeba?

Posted

Verovatno je imao dogovor da ga puste, ako njemu odgovara plata. I sa 33 da se vrati, opet ce biti vrhunski igrac za nase uslove...

Steta!

Katai je potpisao za LA GALAXY...

Posted
1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said:

Ја само да кажем да јебем Mилу матер Терeзy. Толико.

+1

Posted

Veliki udarac, jeste Ivanić tu da menja i Vulic, sasvim korektne zamene za naše uslove. Ali MM je fantastičan igrač, udarac i za našu ligu. Imali su klinci šta da vide i da uče od njega. 

Da je razlika između nas 5-6 bodova, slatko bih trljao ruke, ovako I dalje nema šanse. Tako da je bolje sad da ode a Deki da gradi tim odmah. 

Posted

Ne da se usranom do potoka. Dovodjenje Marina je trebalo da bude iskorak u podizanju kluba na visi nivo i signal da zelimo da igramo fudbal, da vratimo na tribine fudbalsku publiku koja je zeljna fudbalskih poteza i rezona, da se malo izvucemo iz ovog srbijanskog blata dunsteraja i prosecnosti. OK, znali smo svi da mastamo i da ce se sa ovim sitnim pijacnim lopovom Tezgicem sve to ispostaviti kao iluzija, ali je ova prodaja svejedno samar svima nama, samar koji ce nam pomoci da se brze osvestimo i ne budalimo s nekakvim idejama da je ovaj nesrecni klub ista vise od pijacne tezge koja sluzi jednoj grupi kriminalaca i lopova da se obogati.

Sto se mene tice ovo ce mi samo olaksati odluku da ne primetim da ce prolecni deo prvenstva uopste odigrava. Zvezda je bez Marina negledljiva ekipa.

Posted

Nema šta, kontam da je Marin dobio odličnu ponudu i da je on hteo da ode, pri tom, verujem da mu je puna ona stvar i Zvezde, domaćeg fudbala i koječega.

A i ovi naši slepci se neće buniti da razdele bakšiš.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted

samo jos jedna od situacija, na koju moze da se napise 1389 redova u dahu, ali cemu, kome.. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...