assignment Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 47 minutes ago, Draganče 79 said: Ali onda je paradoks da je Milojević bolje igrao sa onim što je zatekao nego sada sa ovim što je bolje nekom ostavio Tu sam više misleo na klub i opšte stanje u njemu koje je daleko bolje posle 3 godine u evropi nego što je zatekao. Tim mu je pre tačno godinu dana počeo da opada, ali tu nosi samo deo odgovornosti, veći deo je kod Terze i uprave koji nisu unapredili kadar već ga unazadili...
harper lee Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 9 hours ago, Aleksandar88 said: 9 hours ago, Mil@n said: Možeš i njemu da čestitaš što je čovek uspeo u onome što je želeo i prošle godine - da ode. Nisam ranije reagovao na tu tvoju priču, ali kad me već prozivaš mislim da je u pitanju glupost. Najverniji mu pretili, a sad odjednom može. Ko mu je pretio, o cemu pricas? Milojevicu je jednostavno odavno svega preko glave, otisao je u mozda najboljem momentu za sebe. Svako od nas bi voleo da imamo takav fudbal i takve uprave pa da zapamtimo u klubu nekog domaceg Fergusona, Vengera ili Klopa ali s ovakvim uslovima dve i po godine za svakog trenera su kao dve i po decenije. Evidentno je bilo da sto je vise vreme prolazilo mi smo pod Milojem igracki izgledali sve gore i gore, ako vec nije zeleo da produzi ugovor i okrene neki novi list svakako je bolje za klub sto je otisao sada nego na leto. Da li cemo ispasti bez njega u sledecim kvalifikacijama ili necemo je nebitno i nista ne govori o smeni trenera. Ove price tipa "videcete vi sad kad je otisao, zapamticemo kad smo ulazili u grupe" su smesne. Nismo mi ni do sada sa njim prolazili jer smo bili dominantni u odlucujucim utakmicama vec onoliko bolji koliko nam je bilo potrebno za prolaz ili cak nismo ni bili bolji ali smo umeli da izvucemo rezultat koji nam je bio potreban. Protiv Krasnodara gigantska odbrana Borjana u nadoknadi, protiv Salcburga nadigrani u Austriji za sve pare i odigrali nereseno u verovatno jednoj od 100 utakmica koje bi se tako zavrsile, protiv Kopenhagena prosli posle milion penala, protiv Trnave golom u produzetku. Da smo ispali u bilo kojem od tih dvomeca, osim mozda protiv Trnave, Milojevicu se svejedno ne bi moglo nista zameriti, jednostavno su sve te ekipe bile bolje i nominalno jace od nas. Ono sto je najveca Milojeviceva zaostavstina je ogroman napredak u koeficijentu u odnosu na period pre njega i to je nesto opipljivo na cemu novi strucni stab moze da gradi svoj rezultat. Milojevicu svako dobro u daljoj karijeri. Mozemo mi do sutra da pricamo i pisemo o ovome ili onome, na kraju ostaju upisani rezultati. A oni su nepobitni.
Bright Billy Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 ostavio nas je u dramaticno boljem stanju nego sto nas je zatekao. otisao dzentlmenski, ruka ruci, dovidjenja prijatno. da je vise takvih ljudi proslo kroz klub u prethodnih 10 godina sad bi se tukli za drugo a ne za trexe mesto u grupi... sto se dekija tice, iz sata u sat sam sve veci i veci optimista
levi Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Quote - U januaru predstoji rekonstrukcija tima, podmlađivanje, ujedno mlađi igrači dobiće više prilike za razvijanje - rekao je Terzić. Rusi tvrde: Bane Ivanović stiže u Zvezdu na leto! Bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović na leto napustiće Zenit kako bi karijeru završio u Crvenoj zvezdi, prenosi ruska agencija "RIA Novosti".
MiddleClass Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Jos Kolarov i kompletirali smo defanzivu...
Azdaja Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Dekiju nije do love koliko voli izazove a i da može da zapali od žene malo. Kad već spominjemo lovicu, inkasirao je na ruke milion ipo eur za ugovor. Kao što neko reče, Miloje je definitivno ostavio zvezdu u boljem stanju.
Bright Billy Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 41 minutes ago, levi said: Rusi tvrde: Bane Ivanović stiže u Zvezdu na leto! Bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović na leto napustiće Zenit kako bi karijeru završio u Crvenoj zvezdi, prenosi ruska agencija "RIA Novosti". ako baneta podelimo na pola dobijamo dva mlada igraca...
MiddleClass Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 + automatski ispunjavamo uslov o dva mlada igraca u prvih 11.
Apollo Creed Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 1 hour ago, levi said: Rusi tvrde: Bane Ivanović stiže u Zvezdu na leto! Bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović na leto napustiće Zenit kako bi karijeru završio u Crvenoj zvezdi, prenosi ruska agencija "RIA Novosti". Brt Dajte i oba Dudića ako su živi...
Ćenta Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Milojeviću želim sve najbolje u životu i nastavku karijere, otišao je na gospodski način sa svim bonusima koje je stekao za tri fantastične sezone, ona fantastična noć protiv Liverpula onaj opšti delirijum slavlja na tribinama i ubitačni ritam dole na terenu ostaće mi kao glavna asocijacija na njegov rad u Zvezdi. Od Dekija i njegovog pomoćnika iz Švedske očekujem nastavak započetog Milojevićevog posla u usavršavanju tima.
Shaq Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 dokle se stiglo u pregovorimo sa dragutinovicem?
Draganče 79 Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 1 hour ago, Plajvi said: Bice k'o Krstaja posle Muslina. Ko će biti ko Krstaja posle Muslina!?
nahbar Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 On 19.12.2019. at 20:28, Bright Billy said: jbg, sad ja da citiram nekog pa da se svadjamo celu noc. ne pada mi napamet... Ni meni, osim toga pitanje je u startu glupo, jer ja Dekija ne pomenuh
Recommended Posts