teacher Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 slučajno su se predsednik dva beogradska kluba i države, kao i njegovi najbliži saradnici, našli u atini, te će u pauzi teških pregovora, naći vremena da daju podršku danilovim robovima fudbalerima zvezde
Apollo Creed Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Центарфор из Гане је затурио пасош и није успео да га пронађе до заказаног времена за старт путовања. Боаћи је доживео непријатност, али се на крају све добро завршило...
MiddleClass Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Spreman je Bocko. Ima da ga zabije opet...
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 54 minutes ago, MiddleClass said: Spreman je Bocko. Ima da ga zabije opet... jesi igrao 2-1?
Cane Vukic Prebranac Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Иначе колико треба вјеровати српским спортским порталима довољно говори то што су листом објавили да Боћко не иде у Атину због повреде истегнутог мишића да би се испоставило да је уствари брат изгубио пасош. И ено га у Атини, конкурише за утакмицу.
Hobbit slayer Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Центарфор из Гане је затурио [emoji23]пасош и није успео да га пронађе до заказаног времена за старт путовања. Боаћи је доживео непријатност[emoji23], али се на крају све добро завршило...Doputovao je istim avionom kao i ja, juče u podne... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Cane Vukic Prebranac Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Пошто сам прошли пут погодио у боцу шта ће да се деси, хајде да покушам опет. Дајемо гол у првих 15-20 минута и шокирамо Караискаки. Грци наваљују и стижу до 1-1 у надокнади првог полувремена. Читаво друго полувријеме се бранимо ко рањене мачке сатјерани у својих 16 а онда пуца неочекивана контра преко с клупе ушлог Ван ла Паре којег голман руши у 16. Марин одлучује да преузме одговорност и погађа. Грци стижу до 2-2 прекасно, Звезда иде даље, Милое је бог, Марин седма звезда.
Ayatollah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Laganih 2/3/4-0 za Oly, možda bude počasni pogodak. Ova Zvezda niti dobro igra (u gostima posebno), niti veruje u sopstvene mogućnosti, niti je prolazila dobro u Grčkoj i u bolja vremena, niti je zaslužila da prezimi u Evropi posle sramotnih partija u grupi. Ja sam siguran da retko ko u Zvezdinom taboru veruje da postoji bilo kakva opcija osim poraza, što je i glavni problem.
Ratamahatta Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 29 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Пошто сам прошли пут погодио у боцу шта ће да се деси, хајде да покушам опет. Дајемо гол у првих 15-20 минута и шокирамо Караискаки. Грци наваљују и стижу до 1-1 у надокнади првог полувремена. Читаво друго полувријеме се бранимо ко рањене мачке сатјерани у својих 16 а онда пуца неочекивана контра преко с клупе ушлог Ван ла Паре којег голман руши у 16. Марин одлучује да преузме одговорност и погађа. Грци стижу до 2-2 прекасно, Звезда иде даље, Милое је бог, Марин седма звезда. Koga vucemo u 1/16 LE?
Shaq Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 ako je bocko zdrav, ne kapiram sta se miloe glumpira sa tomanetom, mada i onako nije bitno, s obzirom da je 3 za 3..
Recommended Posts