Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

@renne daj neki link ziv bio... ovo mi puca na sve strane sto gledam :(

• Replies 10.8k
  • Views 782.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

Marko najbolji i najborbeniji, njemu uz rame Jander. Solidni i Tomane, Ben se trudi, brljavi, ali se bar nudi.

Inače Spartak ekipa sa dobrim blokom, sa nekoliko brzih igrača.:Jova:

odakle im ideja da je zander bek, to stvarno ne razumem... 

Opet iz nekog teško objašnjivog razloga bacamo u vetar 25 minuta. Verovatno bi bilo i celo poluvreme da Spartak nije zabio. 

Ivanić rešava dilemu da li treba da igra u Pireju. 

Žander ofanzivno pokazao više od VLPa, ja bih njega stavio ispred Rodića po levom boku. 

On 7. 12. 2019. at 15:23, Bright Billy said:

odakle im ideja da je zander bek, to stvarno ne razumem... 

odakle je ideja da je Rodic uopste fudbaler ili Jovancic ili Ivanic?

kad oni mogu biti fudbaleri moze i Jander da bude bek.

On 7. 12. 2019. at 14:54, Bright Billy said:

gle zandera kako reaguje, majko moja gde ga nadjose... 

Za gol nije kriv Zander. Denkovica ne moze nikako da cuva Zander. Koji dunster moras biti pa da ti levi bek pored dva stopera cuva jedinog spica protivnika?

Vrhunske makazice Tomanea

3-1

On 7. 12. 2019. at 15:36, tsva said:

Za gol nije kriv Zander. Denkovica ne moze nikako da cuva Zander. Koji dunster moras biti pa da ti levi bek pored dva stopera cuva jedinog spica protivnika?

dosta dugo se već odbrana ne igra čovek na čoveka

Pa izvadi više retardiranog Vukanovića jebo te on sužena tako.... :isuse:

Šteta što ga i Benčuga ne metnu. Tipujem da sledeći ulaze Simić i Pavkov. 

Da to sad ima bar malo kuraži i uvede Nikolića i Pavkova umjesto Jovančića i Vukanovića, ali jok. Treba sad zatvoriti i suziti.

Sreca da smo zategli odbranu izlaskom Zandera.:laugh:

• Author

Daj Degeneka da stabilizuje odbranu.  Pozadi je totalno rasulo.  Stvaraju sanse iz Zvezdinih kikseva.

Nikako ne ide to sužavanje, a sve je pokušao Glava. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout