John Coltrane Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Izmisljamo rupu na sasksiji, prekombinovali smo vise puta, mogli smo voditi 2:0 u 15min. Ohrabruje sto olako stizemo do gola.
James Marshall Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Just now, rooney said: Sa kim igrate ako prodjete (navijam za vas naravno!)? Valjda Helsinki (dobili 3-0)
John Coltrane Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Evo ga i novo pravilo da protivnicki igrac ne sme da stoji u zivom zidu.
rooney Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Hvala! Nasu ekipu (ne moju naravno, ja navijam za Trepcu), kosovsku mislim, ceka Kopenhagen ako prodju TNS.
James Marshall Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Just now, rooney said: Hvala! Nasu ekipu (ne moju naravno, ja navijam za Trepcu), kosovsku mislim, ceka Kopenhagen ako prodju TNS. Jesu oni uzeli onaj pretkvalifikacioni turnir što se igrao u Prištini, ili koji je već format bio
rooney Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Just now, James Marshall said: Jesu oni uzeli onaj pretkvalifikacioni turnir što se igrao u Prištini, ili koji je već format bio Da, dobili neke dve nepoznateekipe. Ne verujem da ce dalje ako dobiju ovo ali bice prva kosovska ako prodju prvo kolo. Prosle dve godine su Trepca pa posle Drita iz Gnjilana pali vec u prvom. Dobili su dobre pare doduse. Izvinjavam se na trolovanju teme!
Ted Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 vrlo skroman protivnik, ovde ne moz da kiksate sve i da hocete
levi Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 evo ga Ben se setio ga gađa u donji levi ugao ovom golmanu, kao prošle godine
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Kao na pripremama, djelujemo ok dok ne dodjemo do 16m, onda problemi. Ovi su loši, jbg, trebalo bi stvarno da se potrudimo da ispadnemo
Recommended Posts