Milosh76 Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 (edited) Servis za članstvo radi radnim danima od 10 do 19 časova, kao i subotom od 11 do 16 sati. http://www.crvenazvezdafk.com/scc/vest/8648/sezonske-karte-u-prodaji Edited July 5, 2019 by Milosh76
Milosh76 Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Na kraju sezone izgubili smo to zajedništvo koje nas je krasilo. Počeli su da preovladavaju lični interesi kod igrača. Iskreno, pojedini fudbaleri su počeli da vode apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, ali sam pokušavao da ignorišem, da pravdam zbog odličnih rezultata. Neprofesionalnost neću tolerisati. Insistiram da moraju da budu profesionalci, moraju da budu svesnu da su fudbaleri, da bez obzira na to što su mladi imaju poseban režim života u odnosu na vršnjake. S druge strane, ta popularnost je izašla iz granica dozvoljenog i to mi se ne sviđa. Neću to više praštati, biću veoma rigorozan što se toga tiče - zaključio Milojević. Evo uvijeno o tzv gardistima. Vec su bile i price da se par njih ponapijalo pred finale kupa, pa svadja Savica sa Milojevicem...svasta nesto se desavalo....
James Marshall Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Bilo je svega, i tuča i još toga, ali Miloje je, iz njegovih riječi se to da zaključiti, bio u fazonu "boli me kurac, rezultati će nas pokriti" a i očigledno je to bilo u momentima kad je mislio da će da zapali odavde, pa se nije nešto ni cimao što je izgubio kontrolu nad svlačionicom i što je preovladavala kurcobolja na svim nivoima.
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Jebiga naravno da ce se razmahati kad su dobili signale od kluba da mogu [a i Miloe ih je ocigledno pustio]. Tolike plate, rezultati, popularnost... Nadam se da ce i ostali gardisti uskoro da odu ionako imamo zamjene za sve njih vec u klubu.
Bright Billy Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 sad ce dule savic i db propaganda da proglase miloja za vuka brankovica i prikrivenog jeretika...
harper lee Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 6 hours ago, gervasius twinkleminkleson said: Jebiga naravno da ce se razmahati kad su dobili signale od kluba da mogu [a i Miloe ih je ocigledno pustio]. Tolike plate, rezultati, popularnost... Nadam se da ce i ostali gardisti uskoro da odu ionako imamo zamjene za sve njih vec u klubu. Bilo je jasno sve ovo jos dok se igrali, pisao sam sto puta o tome. Ono sto je mucno je ovo izdrkavanje Milojevica u formi naknadne pameti. Mogao je sve to da presece cim je pocelo da se desava ali im je tada bio drugar i stitio ih je, sada kad se priblizavaju evropske utakmice gde ima para koje treba da se zarade da bi se opljackale, odjednom su svi u klubu naprasno postali svesni lose atmosfere i kurcobolje kod pojedinih igraca. Kako budemo ispali iz Evrope nastavice se, naravno, po starom.
Apollo Creed Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 STOJKOVIĆ JASAN PRED SUDUVU: Sve osim pobede bilo bi iznenađenje!
harper lee Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Nadam se da je neko skautirao Suduvu bar toliko da skrene paznju igracima da sutiraju u desnu stranu onom njihovom hrvatskom golmanu. Cetiri komada smo mu prosle godine metnuli uz desnu stativu, od pet golova koliko smo ukupno dali, samo jedan od ta cetiri suta se tesko brani.
samo_opusteno Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Bice sutra patnja, nesto mi govori da cemo ih ovaj put teze proci nego prosle godine kada je delovalo da igramo protiv amatera a solidan su tim, pre nas su izbacili Apoel a posle nas remizirali sa Seltikom.
levi Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 samo nek se on izvuče odande, u jednom komadu. lako ćemo za sve stalo ako Terza može da pomogne, to je transfer za koji stvarno ne bi trebalo žaliti para
harper lee Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Ako nam jos uvek nisu uplatili sve rate eto Milosa nazad, Boaci style.
Recommended Posts