Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

Sranje. Debeli Pavkov je spreman...

• Replies 10.8k
  • Views 779.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

A kad je pa bio bog zna kako zdrav otkako se vratio... 

Ajde Tomane kreni da meces. 

• Author

Steta.  Najbolji centarfor u timu i u celoj ligi ne moze da igra.  Tomane, Pavkov i Vukanovic - nadam se da budu spremni.  Nisu kao Boaci, ali nisu losi.  Ja ih ne bih mazao govnima pre nego se utakmica zavrsi.  Pitanje je da li ce Milojevic da igra sa jednim ili sa dva napadaca.  Poslednje utakmice igra sa dvojcom napdaca; od kada je uveo Boacija kao drugog napdaca protiv Olimpijakosa, sve utakmice tako igra i tim igra mnogo bolje.  Doduse tu pomaze i cinjenica da je Vulic unapredio igru veznog reda.

• Author
1 hour ago, kralj said:

E jebiga. a kad se povredio?

Pre par dana na treningu.  Kazu ima neku mikro-naprslinu na miscu u predelu lista.  Nije teska povreda ali nece da bude spreman za utorak.

morace portugalska kobra da zablista... 

3 hours ago, MiddleClass said:

Sranje. Debeli Pavkov je spreman...

Smršao.

Klinci dans od 16

2 hours ago, renne said:

Klinci dans od 16

Prenosi li neko? 

1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Prenosi li neko? 

Arena

arena 1, i verovatno jutub kanal

Thanks, bumo se napenalili ispred tv. 

psiholjub popizdeo... 

Već 3-0.

kreće preokret

neki klinac na spratu ispod mene proslavlja gol ko da smo poveli u finalu lige sampiona za odrasle :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout