simple red white Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 2 hours ago, harper said: Ovako je poceo post koji se potom pretvorio u cist dokaz da njegov autor nije gledao utakmicu, a i ako je gledao nije znao sta gleda. Samo malo manje bahatosti prema drugim forumasima i bice sve u redu. E neka si mi odbrusio, odoh u kućicu da tihujem... Može da ti se ne sviđa moj stav ali nemaš pravo da nipodaštavaš mene kao forumaša. Niko od nas nije bogom dan da sve vidi i sve zna, tako da....opušteno. Inače, moj stav po pitanju utakmice i dalje stoji pa ti udri argumentima a ne floskulama. Link to comment
harper lee Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 23 minutes ago, simple red white said: E neka si mi odbrusio, odoh u kućicu da tihujem... Može da ti se ne sviđa moj stav ali nemaš pravo da nipodaštavaš mene kao forumaša. Niko od nas nije bogom dan da sve vidi i sve zna, tako da....opušteno. Inače, moj stav po pitanju utakmice i dalje stoji pa ti udri argumentima a ne floskulama. Kakav argument ocekujes na post koji pocinje sa "ne znam sta ste vi ljudi gledali" a odnosi se na prethodne komentare utakmice? Dalje od toga uopste nisam citao. Ako vec hoces da tako nipodastavas druge forumase ne vidim zasto ti smeta kad ti se odgovori na isti nacin. Hajde, sad cu da procitam pa da vidim iz cega se sastoji taj znameniti stav. Link to comment
harper lee Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 6 hours ago, simple red white said: Ne znam šta ste vi gledali, meni se igra u prvom poluvremenu nije ni malo sviđala ni atmosfera na tribinama). Milojević jednostavno nije spreman da se menja, njegova najveća promena igre je bila pomeranje linija za 10/15 metar prema golu Olija (u odnosu na tekmu sa Bajernom). Mi za 45 minuta uputimo jedan šut, to govori o nemoći i lošoj postavci igre o robovanju i "poverenju" u određene igrače. Tako je opet počeo Jovančić koji se od početka sezone raspada, treba mu minimum 3 kontakta da bi bio spreman da preda loptu (sinoć je to činio uglavnom unazad) i jedino makazice su nešto što se može potencirati kao dobar potez... Primili smo gol iz greške golmana, neverovatne greške i dekoncentracije, ali mene više brine to što mi ne možemo da odigramo akciju, prekid a da to ne ide preko Marina, on mora da "pipne" svaku loptu. Izvođenje prekida (ne kornera) nam se svodi na slanje lopte na stranuza Rodića, Degeneka...gde on pokušava (ako dođe do lopte) da prosledi loptu u sredinu i to nam nije ni jednom prošlo - ne sinoć, već od kad pokušavamo da odigramo tu "genijalnu" akciju. Otišli smo na poluvreme sa manjkom, izašli u drugo sa malo više želje ali opet bez konkretnog. Šutevi u okvir gola su bili sa dvadeset i kusur metara i ne tako jaki i onda sudija koji se lako hvata kartona nam čini uslugu i nakon togasmo ih pritisli i izjednačili a opet su oni imali u nekom 86' stopostotnu šansu za 2:1 (sreća po nas, pored gola). Izmene, uveo je umesto Lapare drugog špica -pogodak, umesto Jovančića Vulića - pogodak i prinudnu izmenu umesto povređenog Kanjasa Njegoša. Bekovi su nam tragični i Rodić i Gobelja su baš loši. Sinoć Roda zaslužen žuti i već sam mislio da je i drugi tu, blizu. Gobeljić kad se raširi dok trči, više liči na kakvog kečera nego na fudbalera. Milojević je u pravu, on je običan trener koji nema kapacitet da vodi tim u LŠ. kada kažem da vodi tim mislim da naš tim igra fudbal ne da parkira autobus ali ni uprava nije bolja jer je trošila pare na ko zna kakve kombinacije. Lapara za sada ne opravdava uloženno u njega,kao i svi oni koje su Terza i ekipa papirima sproveli kroz klubkako bi izvukli pare na legaln način, ta bratija će kao i ekipa oko Lukovića da napusti Zvezdu kada kao kakav vampir iscede i (poslednju kap krvi)poslednji dinar. Tja, ima par tacnih stvari, mahom one koje nisu vezane za igru. Sto se tice onih koje jesu vezane za igru, samo cu ti reci da "pomeranje linija za 10-15 metara" nije bas tako jednostavno kako ti to zamisljas. Eto, trener pomeri igrace za 15 metara i voila, sve je postigao u zivotu. Postoji razlog zasto se ekipa nakon samog pocetka utakmice postepeno povlaci prema Borjanu a tice se izostanka presinga i korekcije zone, kad igraci shvate da ne mogu tako da stoje u sirokom prostoru i da protivnik ima previse prostora. Da bi se ekipa pomerila za tih bijednih 10-15 metara napred potrebne su brojne korekcije ne samo u taktici (odluka trenera), vec i u psihologiji igraca, disciplini, motorickim i tehnickim performansama igraca, generalno govoreci, u opstoj sposobnosti igraca da ispune takticke zahteve modernog fudbala. Drugo, iznosenje netacnih podataka ljudima koji su gledali utakmicu nije dobra politika. Zvezda je od 20 registrovanih suteva imala ukupno tri sa 20 i vise metara, Jovancicev na pocetku drugog poluvremena, Kanjasov neposredno pre izmene (zbog tog suta se i povredio) i Petrovicev u nadoknadi vremena. Bilo je jos par suteva sa distance (Rodic, Boaci, Garsija) ali oni su bili debelo unutar tih famoznih dvadeset i vise metara. Trece, sta god ko mislio o Milojevicu, reci da je on trener koji nema kapacitet da vodi ekipu u Ligi Sampiona ne odgovara realnosti koja se moze dokumentovani konkretnim brojkama i argumentima. Milojevic je jedini srpski trener koji radi u srpskom fudbalu a da je pobedio vise od nula utakmica u grupnoj fazi Lige Sampiona, od kojih je jedna pobeda protiv buduceg sampiona Evrope i pobednika tog takmicenja. Milojevic je jedini trener, ne srpski nego uopste, koji se dva puta iz prvog kola kvalifikacija dokopao ligaskog dela ovog takmicenja. Parkirani autobusi retko dobijaju utakmice i jos redje prolaze u dvomecima bolje ekipe od sebe, Milojevic je u oba segmenta zbirno to uspeo da uradi osam puta (Krasnodar, Keln X 2, Salcburg, Liverpul, Kopenhagen, Young Boys, Olimpijakos) u tri godine. Cetvrto, ta akcija iz prekida na Rodica ili Degeneka koji utrcavaju sa rogljeva nam je prosla nekoliko puta, dva puta u odlucujucim utakmicama za ulazak u LS. Prosla nam je i sinoc, jer smo posle takve akcije zaradili korner iz kojeg smo dali gol. Uopste, izuzimajuci korner iz segmenta prekida igre jer smo upravo dali dva gola posle kornera (ne bi ga izuzeo da nismo, to je potpuno jasno) je takodje losa politika i kukavan argument. To je u skladu sa "logikom" koja je dominantna kod komentara poslednjih godina, da se svesno i namerno ignorisu stvari koje ne idu u prilog unapred zacrtanom misljenju a ono, unapred zacrtano misljenje, se brani po svaku cenu, pa i po cenu direktnog izmisljanja, negiranja onoga sto se desilo ili, najcesce, minimiziranjem toga sto se desilo. Peto, nije nikada postojala nikakva ekipa oko Lukovica, pretpostavljam da si mislio na Lukica. Jesi li sad zadovoljniji odgovorom? Link to comment
Milosh76 Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Poseta na Olimpijakosu iz ugla kamere i Terzic tvrdi da je bilo preko 43.000 ljudi Link to comment
Mil@n Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 1 hour ago, harper said: Meni je Milojevicevo ponasanje dosta cudno, deluje kao da je letos trebalo da ode i da je digao ruke od tima ali je iz nekog razloga ostao i sad kao da krece ispocetka. Neverovatno je da neko ko razume ovo sto si citirao iz intervjua dopusti ekipi da mesecima igra jedno veliko nista. Plus ono sto vecina ne zna, da je proletos imao veoma jak front poluigraca u svlacionici koji su radili bukvalno sta su hteli, ukljucujuci i dolazak na utakmice u pijanom stanju pa insistiranje da tako pijani igraju jer su zaduzili klub. Mnogo lose stvari se desavaju gore u kancelarijama a vecina tih losih stvari se razbije o glavu strucnom stabu, ne bi me zacudilo da je opasno pukla tikva izmedju Terzica i njegovih debila s jedne i Milojevica i strucnog staba s druge strane. Mogu da prenesem info koji imam iz vrha fudbala Srbije, a od baš dobrog prijatelja koji tamo obituje (išli zajedno u srednju školu) - Miloje je posle prošle sezone hteo da ide ali je na "insistiranje" najvernijih (u vidu pretnji i ostalih aktivnosti), praktično nateran da ostane. Ako su lagali mene i ja lažem vas. Link to comment
Bright Billy Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 to bas zvuci kao teska izmisljotina... Link to comment
BarryWhite Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 9 minutes ago, Milosh76 said: Poseta na Olimpijakosu iz ugla kamere i Terzic tvrdi da je bilo preko 43.000 ljudi Pa verovatno i jeste. Sever je na kraju bio pun, istok skoro popunjen, jug sem dva sektora do zapada isto popunjen a zapad je bio najprazniji. Na ovom video su bas najvise snimaju oni delovi koji su bili najprazniji... Link to comment
harper lee Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 9 minutes ago, Mil@n said: Mogu da prenesem info koji imam iz vrha fudbala Srbije, a od baš dobrog prijatelja koji tamo obituje (išli zajedno u srednju školu) - Miloje je posle prošle sezone hteo da ide ali je na "insistiranje" najvernijih (u vidu pretnji i ostalih aktivnosti), praktično nateran da ostane. Ako su lagali mene i ja lažem vas. Lagali su te. Link to comment
Ratamahatta Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Jako je jadno sto nije prepun stadion ispratio pobedu juce. Ovo izgleda kao onda kad su tekme bile zabadava kod Prosineckog. Link to comment
Bright Billy Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 kolko ja znam hteo je da ode u slucaju da mu se otvori kombinacija u nekom evropskom klubu. medjutim trazili su ga samo arapi on nije hteo tamo... Link to comment
harper lee Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Just now, Plajvi said: Jako je jadno sto nije prepun stadion ispratio pobedu juce. Ovo izgleda kao onda kad su tekme bile zabadava kod Prosineckog. Dobro su oni i prodali karata koliko su fejlovali s cenama. Licno nemam nista protiv da cene budu visoke jer me ne dotice ali ljudi koji odlucuju u klubu bi trebalo bolje da znaju sta je realno. Link to comment
harper lee Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Just now, Bright Billy said: kolko ja znam hteo je da ode u slucaju da mu se otvori kombinacija u nekom evropskom klubu. medjutim trazili su ga samo arapi on nije hteo tamo... Da, nije dobio nijednu ponudu koja bi ga motivisala da ode. Ovo sa pretnjama navijaca da mora da ostane je besmislica. Link to comment
Ratamahatta Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Eto njega u Olimpijakosu dogodine. Link to comment
Milosh76 Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Karte su sramotno skupe, tesko ce za Totenhem biti puno, za Bajern verujem da hoce. Link to comment
harper lee Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 1 minute ago, Milosh76 said: Karte su sramotno skupe, tesko ce za Totenhem biti puno, za Bajern verujem da hoce. Ako nas Pevci ne nagnaju ruzno u Londonu bice i protiv Totenhema puno. Ova utakmica je bila kriticna jer, da smo je izgubili, sve nade u neki takmicarski segment price bi ugasle, ovako ljudi misle da imamo sansi za prolaz a sve dok tako misle bice i pun stadion. Link to comment
Recommended Posts