Подсемафорска 20 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Ипак прва против Флоре у гостима, UEFA заменила домаћинства.
Rumpelstiltskin Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Tamanio sam svabe ovde ko vaske dok ste vi jeli pacja govna mesto dudunja
Rumpelstiltskin Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 lele ce bude od istok pljuvanje protivnicki igraci sa slajmare kad se prekonisavski spuste, qq qq
Constantin Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 8 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Tamanio sam svabe ovde ko vaske dok ste vi jeli pacja govna mesto dudunja Ma će gi bijemo....
W.F.C. Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Ne verujem sta nam rade, ovo je zavera, Adolf Hiter na Cairu
Rumpelstiltskin Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Neverujem da vecini navijaca ne odgovara spektakl u nasem gradu. Vise bi voleli sa neki Finci digramo. Slepci. When you think money you get money
Rumpelstiltskin Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Jel 150 dinara ce bude jug za Ajntraht? Mnogo je kumeSent from my MI 6 using Tapatalk
pbg12345 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 srecno nislije u evropi a koliko god ajntraht zvucao zajebano (a ovo sto su oni igrali ove sezone je druga dimenzija za srpski fudbal) ne mora uopste znaciti da ste bas bez ikakvih sansi nisu oni ipak u top 3,4 nemacka kluba, ove sezone su iskocili i pitanje je da li ce uspeti da se odrze na tom nivou bice tu dosta tumbanja, zbog odlazaka igraca, ako ih uhvatite u raskoraku, ipak je jbg pocetak sezone, ako vas potcene i naravno kad madjionicar lalat postavi 1 bedem, postoji po neki promil sanse ono sto je meni potpuno suludo je da iako prodjete u 3 kolo koliko vidim opet ne igrate u nisu? to je jebeni zlocin. dakle u srbiji se moze igrati samo u bg i eventualno u novom sadu ne znam koliko je krusevac daleko od licence, to bi bilo donekla bolje resenje, ali opet je sve to kurac ima li ikakve jebene nade da zavrse zapad i sta vec treba da se uradi da bi se na stadionu mogli igrati evropski mecevi? koliko uopste treba okvirno para za to?
Recommended Posts