Constantin Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Najbolja igra do sada, skoro bez slabih mesta u timu...dok nije ušao Meleg .... Noma perfektan. Čarapani...usta im se nasmejem za onu bugarsku zastavu.
Constantin Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 1 hour ago, Real sa Nišave said: Noma danas izvanredan, onaj potez kad digo zapad na noge, kuku majko Dali ste mu "nešto"...priznaj. Jedna od njegovih najboljih partija...morao sam to da napomenem...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Igrao je iza spiceva, izgleda mu vise lezi sa manje defanzivnih zadataka..
Constantin Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 12 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Igrao je iza spiceva, izgleda mu vise lezi sa manje defanzivnih zadataka.. često se menjao sa Pantelićem....Bogami sviđa mi se i kao zadnji vezni, više nego Sulaka. Sulaka na štopera, Noma kao organizator..mada i štoperi nisu bili loši večeras. Jirka ko navijen...Mihajlović, šta da se kaže,,,tu je Čumić, Batrović, Miloradović će razbijamo.... Bez zaebanciu...ovo večeras je bilo dobro.
Real sa Nišave Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 53 minutes ago, Constantin said: Dali ste mu "nešto"...priznaj. Jedna od njegovih najboljih partija...morao sam to da napomenem... Stigla mu žena. Sta znaci redovan seks
Constantin Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 1 minute ago, Real sa Nišave said: Stigla mu žena. Sta znaci redovan seks Znao sam da je nešto....ko navijen ako, ako...valja malo
Dali_man Posted October 19, 2019 Author Posted October 19, 2019 46 minutes ago, Constantin said: Takvog sam cekao celog zivota
Dali_man Posted October 19, 2019 Author Posted October 19, 2019 Quote Lalatović ne očekuje Radnički u Evropi: Zvezda, Partizan, MI i Čuka!
Gradina Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 1 hour ago, Dali_man said: Takvog sam cekao celog zivota 1 hour ago, Constantin said: Raša se uživeo u ulozi sportskog direktora . Marko čuvaj se 😈👹👺 Opet Leke nema ni u 18
Redoran Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 3 hours ago, W.F.C. said: Ono posle drugog gola, kada svi otrče do klupe... ima li neki poseban razlog zašto Alkosana niko nije pogledao a kamoli zaskočio da zagrli? Delovao je kao neki baštovan koji se tu slučajno zatekao.
Constantin Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 5 hours ago, MiddleClass said: Igra li Jirka i kako? Sinoć je bio više nego korektan. Bilo ga he svuda po terenu, i ofanziva i defanziva. Sami još malo čvrstine, čini mi se, mu nedostaje. Ima još pristora za napredovanje. Postigao je gol, a i kep salto je posle toga napravio
Recommended Posts