Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

RIP

• Replies 6.8k
  • Views 492.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

RIP

GXHkN6R.jpg?1

rip

RIP 

ne sećam ga se kao igrača, naravno, a kao trener je bio maestralan. po prvi put smo igrali kao panzeri, totalni fudbal

posle je bilo nekih klanja u upravi zec vs general lončar pa se fahrudin povukao, il su ga najurili. imao je sina sašu koji je igrao u hamburgu. bilo neko loženje da će zaigrati i za nas al ništa od toga

počivaj u miru fahrudine

RIP Fahrudin Jusufi.

Strasan igrac, clan nase verovatno najuspesnije reprezentacije ikada.

da.. da... zeka vs loncar i pobjeda dugouska.

bio sam dijete kad je tempo pisao o borbi za vlast u fkp, i naravno nista mi nije bilo jasno. loncar, zecevic, generali jna, kurac palac...

pokojni jusufi mi je ostao u sjecanju po sastavu partizana iz 66 koji je caca deklamovao kad god bi bio dobro raspolozen.

na zalost sjecam ga se i po fljamurtariju, ali to je najmanje bila njegova krivica.

Edited by BWA

Soskic durkovic jusufi, uza odbrana repstacije 37 meceva zaredom, u njenom najboljem periodu u istoriji 1960-1962

tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim.. u zvezdi Branko Stanković, Velibor Vasović, Dragoslav Šekularac ( ne znam tačno kojim redom), sve velikani našeg i evropskog fudbala. 

u dinamu je bio večiti Ćiro Blažević a u hajduku čini mi se stalno na klackalici Poklepović i Nadoveza. Tomislav Ivić je već pošao iz našeg fudbala..

1 minute ago, bradilko said:

tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim.. u zvezdi Branko Stanković, Velibor Vasović, Dragoslav Šekularac ( ne znam tačno kojim redom), sve velikani našeg i evropskog fudbala. 

u dinamu je bio večiti Ćiro Blažević a u hajduku čini mi se stalno na klackalici Poklepović i Nadoveza. Tomislav Ivić je već pošao iz našeg fudbala..

dje si crnogorac?

dobrodosao sa robije 👍

5 minutes ago, BWA said:

dje si crnogorac?

dobrodosao sa robije 👍

eve me :D

hvala na dobrodošlici

Ovde završavamo priču o poternicama, ko ih ponovo pomene dobiće nagradno odsustvo.

34 minutes ago, bradilko said:

tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim

tačno sam tako i počeo da pratim jsd od mladinićevog partizana, mada sam tada bio premali da bih ga mogao oceniti. i na toj listi fahrudin jusufi sigurno nije najbolji, ali je partizan igrao najlepši fudbal kada je on bio trener

singerica. gazi i štekće

dobrodošao @bradilko

Jbt
Ja sam mislio da je on umro pre dvadeset godina

Bio velika faca u Hamburgu
Dolazio u Crno belu devetku kod Muje

Sent from fav toy

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.