kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 ne sećam ga se kao igrača, naravno, a kao trener je bio maestralan. po prvi put smo igrali kao panzeri, totalni fudbal posle je bilo nekih klanja u upravi zec vs general lončar pa se fahrudin povukao, il su ga najurili. imao je sina sašu koji je igrao u hamburgu. bilo neko loženje da će zaigrati i za nas al ništa od toga počivaj u miru fahrudine
harper lee Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 RIP Fahrudin Jusufi. Strasan igrac, clan nase verovatno najuspesnije reprezentacije ikada.
BWA Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) da.. da... zeka vs loncar i pobjeda dugouska. bio sam dijete kad je tempo pisao o borbi za vlast u fkp, i naravno nista mi nije bilo jasno. loncar, zecevic, generali jna, kurac palac... pokojni jusufi mi je ostao u sjecanju po sastavu partizana iz 66 koji je caca deklamovao kad god bi bio dobro raspolozen. na zalost sjecam ga se i po fljamurtariju, ali to je najmanje bila njegova krivica. Edited August 9, 2019 by BWA
MocaVukotic Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Soskic durkovic jusufi, uza odbrana repstacije 37 meceva zaredom, u njenom najboljem periodu u istoriji 1960-1962
bradilko Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim.. u zvezdi Branko Stanković, Velibor Vasović, Dragoslav Šekularac ( ne znam tačno kojim redom), sve velikani našeg i evropskog fudbala. u dinamu je bio večiti Ćiro Blažević a u hajduku čini mi se stalno na klackalici Poklepović i Nadoveza. Tomislav Ivić je već pošao iz našeg fudbala..
BWA Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 1 minute ago, bradilko said: tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim.. u zvezdi Branko Stanković, Velibor Vasović, Dragoslav Šekularac ( ne znam tačno kojim redom), sve velikani našeg i evropskog fudbala. u dinamu je bio večiti Ćiro Blažević a u hajduku čini mi se stalno na klackalici Poklepović i Nadoveza. Tomislav Ivić je već pošao iz našeg fudbala.. dje si crnogorac? dobrodosao sa robije 👍
bradilko Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 5 minutes ago, BWA said: dje si crnogorac? dobrodosao sa robije 👍 eve me hvala na dobrodošlici
Redoran Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Ovde završavamo priču o poternicama, ko ih ponovo pomene dobiće nagradno odsustvo.
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 34 minutes ago, bradilko said: tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim tačno sam tako i počeo da pratim jsd od mladinićevog partizana, mada sam tada bio premali da bih ga mogao oceniti. i na toj listi fahrudin jusufi sigurno nije najbolji, ali je partizan igrao najlepši fudbal kada je on bio trener singerica. gazi i štekće dobrodošao @bradilko
April Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 JbtJa sam mislio da je on umro pre dvadeset godinaBio velika faca u HamburguDolazio u Crno belu devetku kod MujeSent from fav toy
Recommended Posts