Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

ne sećam ga se kao igrača, naravno, a kao trener je bio maestralan. po prvi put smo igrali kao panzeri, totalni fudbal

posle je bilo nekih klanja u upravi zec vs general lončar pa se fahrudin povukao, il su ga najurili. imao je sina sašu koji je igrao u hamburgu. bilo neko loženje da će zaigrati i za nas al ništa od toga

počivaj u miru fahrudine

Posted

RIP Fahrudin Jusufi.

Strasan igrac, clan nase verovatno najuspesnije reprezentacije ikada.

Posted (edited)

da.. da... zeka vs loncar i pobjeda dugouska.

bio sam dijete kad je tempo pisao o borbi za vlast u fkp, i naravno nista mi nije bilo jasno. loncar, zecevic, generali jna, kurac palac...

pokojni jusufi mi je ostao u sjecanju po sastavu partizana iz 66 koji je caca deklamovao kad god bi bio dobro raspolozen.

na zalost sjecam ga se i po fljamurtariju, ali to je najmanje bila njegova krivica.

Edited by BWA
Posted

Soskic durkovic jusufi, uza odbrana repstacije 37 meceva zaredom, u njenom najboljem periodu u istoriji 1960-1962

Posted

tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim.. u zvezdi Branko Stanković, Velibor Vasović, Dragoslav Šekularac ( ne znam tačno kojim redom), sve velikani našeg i evropskog fudbala. 

u dinamu je bio večiti Ćiro Blažević a u hajduku čini mi se stalno na klackalici Poklepović i Nadoveza. Tomislav Ivić je već pošao iz našeg fudbala..

Posted
1 minute ago, bradilko said:

tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim.. u zvezdi Branko Stanković, Velibor Vasović, Dragoslav Šekularac ( ne znam tačno kojim redom), sve velikani našeg i evropskog fudbala. 

u dinamu je bio večiti Ćiro Blažević a u hajduku čini mi se stalno na klackalici Poklepović i Nadoveza. Tomislav Ivić je već pošao iz našeg fudbala..

dje si crnogorac?

dobrodosao sa robije 👍

Posted
5 minutes ago, BWA said:

dje si crnogorac?

dobrodosao sa robije 👍

eve me :D

hvala na dobrodošlici

Posted

Ovde završavamo priču o poternicama, ko ih ponovo pomene dobiće nagradno odsustvo.

Posted
34 minutes ago, bradilko said:

tih godina u partizanu su bili treneri Ante Mladinić, Miloš Milutinović, Fahrudin Jusufi, Ivica Osim

tačno sam tako i počeo da pratim jsd od mladinićevog partizana, mada sam tada bio premali da bih ga mogao oceniti. i na toj listi fahrudin jusufi sigurno nije najbolji, ali je partizan igrao najlepši fudbal kada je on bio trener

singerica. gazi i štekće

dobrodošao @bradilko

Posted

Jbt
Ja sam mislio da je on umro pre dvadeset godina

Bio velika faca u Hamburgu
Dolazio u Crno belu devetku kod Muje

Sent from fav toy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...