BWA Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: na rts smo igrali 1:1, a na hotsportu nas je izvukao stojković jbn severna koreja na rts udarna vijest da su navijaci zvezde najbrojniji u kvalifikacijama za ls. izjava asana malo iznad rubrike stoni tenis.
MiddleClass Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Koliko ste pljuvali ove momke, a igrate ko Barselona...
mozzer Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 28 minutes ago, BWA said: na rts udarna vijest da su navijaci zvezde najbrojniji u kvalifikacijama za ls. izjava asana malo iznad rubrike stoni tenis. Jutros u jutarnjem programu voditeljka rekla Partizan remizirao sa Malatjom, ima i snimak da se nadje... a i prenos Strajnica, izuzetno umobolno... covek BAS NE VOLI Partizan.... Ostojic spreman za revans
Cane Vukic Prebranac Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Комшије, честитке на побједи синоћ. Бољи сте и морате ово проћи. Јапанац је пун погодак. Одавно нисам видио екипу која игра гору одбрану од Малатије.
April Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) Lola likes it Edited August 9, 2019 by April
Mark Rothko Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 29 minutes ago, April said: Lola likes it Orban šalje pare i podiže ogradu još 2 metra uvis.
Kreator Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 39 minutes ago, April said: Lola likes it Pa napiši i vest uz fotku; http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:811192-POJACANjE-U-STRUCNOM-STABU-Nadj-uz-Milosevica
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 aj ti polupismeni sa portala, al moronka u jutarnjem kaže da je bilo 1:1, a aca dileja klima glavom
BWA Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 ali najjace je sto je rts prenosio mec ciji rezultat ne zna. da je makar bilo 1:1 tokom meca, pa ajde. stojke junak utakmice, njihov golman besposlen.
mozzer Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Dok se ovde pise o nebitnim stvarima Nedarra se isclanio iz FKCZ! Opet je slobodni radikal kvant sta ce sada biti... Najbolji smo, osvajamo titulu i ulazimo u Grupe LE...
Azdaja Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Ja bih zamolio samo jedno, da ne zovete Asana, Kinezom. nekako mi smeta bas dosta, a i nije do mene ima i do kulture. Znam da je zajebancija al eto, ako moze da mi učinite plezir. <3
harper lee Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) 3 hours ago, BWA said: ali najjace je sto je rts prenosio mec ciji rezultat ne zna. da je makar bilo 1:1 tokom meca, pa ajde. stojke junak utakmice, njihov golman besposlen. Kapiram da lik uopste nije gledao utakmicu. Stojkovic je bio non-factor i kod gola i kod jedine prave sanse Malatije, kad je lik pogodio stativu. Za to vreme je onaj lik na golu Turaka skinuo bar cetiri zicera u situacijama jedan na jedan sa napadacem. No, besmisleno je uopste komentarisati necije vidjenje utakmice kad taj neko ni rezultat nije uspeo da pogodi. Pustite te iskompleksirane likove, Partizan je bio ubedljiv, odigrao odlicnu utakmicu i realno izasao na kraju s losijim rezultatom nego sto je zasluzio. Istini za volju, gledao sam ove Turke protiv Olimpije i treba biti oprezan da se ne pretera s pohvalama, buduci da oni ni Ljubljancane ne bi prosli da jedan igrac Olimpije nije napravio glupi crveni karton u revansu. Te ad hoc ekipe iz raznih prvenstava koje uloze dosta i kvalitetom zabiju dobro mesto u svojim ligama, pa se dokopaju Evrope, po pravilu evropske utakmice igraju naivno zbog nedostatka iskustva. Protiv Moldea cemo videti koliko tacno moze ova nova ekipa Partizana, oni mi izgledaju kao kompaktna ekipa koja zna sta hoce i kako to da postigne. Malatija je, rekao bih, apsolvirana, oni ce sigurno da krenu grlom u jagode, popice par kontri i tu ce biti kraj ovog dvomeca. Edited August 9, 2019 by harper
Recommended Posts