Filozof manijak Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 12 minutes ago, theanswer said: dal je realno da su toliko glupi. Jel može neko objašnjenje za iskazanu bojazan, za nas sa jeftinijim ulaznicama?
Кристофер Лумумбо Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 uvek su tu stanovali partizanovi stranci i nikada ih niko nije dirao
ToniAdams Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Ne znam od kad tu prtzn ima stanove, ali za one jeftinije ulazničare, 21vi je nekad bio grobarski kraj. A najjače da će hijene da razlikuju našeg kineza od ostalih kineza
SNARC Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 1 hour ago, ToniAdams said: Ne znam od kad tu prtzn ima stanove, ali za one jeftinije ulazničare, 21vi je nekad bio grobarski kraj. Jel tebe bese podjebavaju da si debeo ili mator ? Sinoc sam, neiskusno, uzeo karte za bok istoka. Neiskusno, upadoh u Kimijevu ekipu. Lepo je sto sam malo evocirao uspomene iz rane mladosti..lose je sto sam pokisao kao napusteno kuce pa su nas kljunovi jos zadrzali sat vremena nakon tekme te povrh svega, zakacih blage simptome prehlade. Kad zadjes u izvesne godine, samo zapad i cao. I na tekmi i u zivotu.
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 dobar je i istok, samo drugi kraj jugoistok
villiem Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 21 minutes ago, SNARC said: Jel tebe bese podjebavaju da si debeo ili mator ?
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 na rts smo igrali 1:1, a na hotsportu nas je izvukao stojković jbn severna koreja
ToniAdams Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 50 minutes ago, SNARC said: Jel tebe bese podjebavaju da si debeo ili mator ? Oba. Zapravo sam visok zgodan i nadasve situiran. Nego me jebe što sam odrastao u to 21vom pa sr sećam i vremena pre vas hordi dođoša.
SNARC Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 2 minutes ago, ToniAdams said: Oba. Zapravo sam visok zgodan i nadasve situiran. Nego me jebe što sam odrastao u to 21vom pa sr sećam i vremena pre vas hordi dođoša. Ja sam tu privremeno, u gostima. I itch nisam impresioniran. No ofens, vama, domicilnima. Ps. Kanda ste vi matori grobari bili nesto kilavi kad su vam ovako iscrtali kraj.
ToniAdams Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Droga jbg. Okrenulo se pravim vrednostima. A i ja se odselio.
April Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) Sve što je bilo potrebno ovoj ekipi je malo dopinga Edited August 9, 2019 by April
ToniAdams Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 A nekako mi najmilije zbog sume. Em ga razvlačilo po medijima, em su ga bojkotovali u timu, em su ga terali da igra na poziciji kineza, em su ga šutnuli u bulju ko najgoreg bednika, em su ga goveda sa šipke prozivala. I vrati se lik jači nego ikad.
April Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Mene, priznajem, iznenadio Zdjelar. Mesecima ne razumem šta ljudi u njemu vide, ali juče je baš bio dobar, asistencija za drugi vrhunska. Đuričić i Cvetković stvarno rade odličan posao, ali to smo znali; a tog kondicionog Marka Stojanovića je CABO takođe doveo iz FSS, bogami su mu se sva trojica posrećili.
Kreator Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) I mene je iznenadio Zdjelar. Sjajno odigrao sinoć. Asistencija za gol vrhunska. Vazura i ostala banda bi stvarno trebalo da izađu u susret Savi i da mu dovedu još tih par pojačanja koje je tražio (štoper, zadnji vezni..) a ne da grickamo prste da li će neko da se povredi pa da rajo božović ubaci neku svoju ragu. Edited August 9, 2019 by BlackGeorge
Recommended Posts