mozzer Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 7.8.2019. at 13:07, mozzer said: Daje ga Sadikarra sutra To. Sve ostalo napisano, dakle Bolji smo, pobedjujemo, idemo dalje...
kokota Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Možda kiša, možda japansko pivo iz maksija udarilo malo, ali Asano-Suma-Sadik ima potencijal da bude najgotivniji trio od Žuke, Moreire i Mambe. Ne znam na koju prevaru smo doveli Asana, ali ako ovako igra i inače mi smo dobili preozbiljnog igrača.
Kreator Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Molim Vas dajte mi fotografiju lika koji fizički priprema ovaj Partizan. Da je uramim i stavim na zid. Bravo Savo, bravo i za tvoju ekipu pomoćnika. Analiza i postavka igre - ocena 10! Bravo momci, ovo je Partizan kojeg tražimo. Kakav presing na njihovoj polovini svih 90 minuta. Van sebe sam od sreće. To sam hteo da vidim. Japanac je gepard a ne jaguar. Ovakvog hitronogog, spretnog i bistrog fudbalera nismo odavno imali. Suma, opraštam ti sve promašaje. Svaka ti čast, borio si se kao lav, nemoj da se ubedačiš zbog toga. Taman si živnuo. Tošiću nemoj više da izvodiš slobodnjake molim te. Ostavi to Sumi. Ti ne možeš ni živi zid da prebaciš. Sadik pokidao. Kako se kreće čovek pomisli da će da se saplete.. kad ono sjajne asistencije slede. Bravo momče, imaš veliku želju, samo tako nastavi, greške ćemo oprostiti. Samo da se Ostojić nije ozbiljnije povredio. Mnogo nam znači. Miletiću svaka ti čast! Ja bih ti dao kapitensku traku. Zdjelar i Šćekić bravo takođe. Ogromna bespoštedna borba na sredini, mnoge bitke ste dobili. Da je ostalo i 2 - 1 ja bih bio siguran da idemo dalje. Jednostavno - mnogo smo bolji. I brži...ni lasom ne mogu da nas uhvate. Tamo dajemo minimum jedan. Voleo bih Suma da da gol tamo. Zbog psihe, često pada u depresiju. Ovo je Partizan kakav smo mi navijači sanjali. Edited August 8, 2019 by BlackGeorge
Nikodije Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Bilo je dobro, ali sačekaću da vas vidim protiv neke organizovane ekipe, možda već protiv Moldea. Meni je neverovatno da su vam ovi dali toliko prostora, a Partizan je očigledno mnogo opasniji kada igra na kontre, nego kada kroz posed mora da traži igru. Protiv onih velških amatera niste stvorili ni deseti deo šansi u odnosu na večeras protiv ove bande.
BWA Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 a bilo bi tako grobarski da smo kod onog posljednjeg kornera ubacili loptu u kazneni prostor, oni se odbranili i iz kontre nam dali gol😁
ToniAdams Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Just now, BWA said: a bilo bi tako grobarski da smo kod onog posljednjeg kornera ubacili loptu u kazneni prostor, oni se odbranili i iz kontre nam dali gol😁 pa i to i ovo sad je tako grobarski
mozzer Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 8 minutes ago, BlackGeorge said: Suma, opraštam ti sve promašaje. Svaka ti čast, borio si se kao lav, nemoj da se ubedačiš zbog toga. Taman si živnuo. Djordje posteno Turci nisu naivni, sudio je kako njima odgovara, isekao ih prvi gol a fkp posle mnogo vremena dobro fizicki spreman... Tosic ne moze vise... sa Nathom i jos 1 igracem mogla bi da bude odlicna ekipica... Ja mislim da nama vise odgovara Molde od ovih ali videcemo prvo revans... Asano zaista sjajan, sto neko rece kako su ga doveli svaka cast
ZokiAsov Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Pratio sam preko foruma i mocarta u dalekoj ali prijateljskoj kaliforniji, kolko vidim sve je proteklo u najboljem redu klasicna grana je bila
Mark Rothko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Kod gola Asana on dobija loptu i kreće unutra, Sadik desno mu pokazuje da šutira i da mu ne dodaje. U prvom poluvremenu nam je falilo prodora po bokovima, ono što je Japanac radio u drugom. Dobro nam je Venger uradio skauting. Sadik i kada trči na sve 4 ruke/noge brži je od njihovih odbrambenih. Sava sada ima baš dosta opcija napred, tu su još mali Stevanović, Pavlović, Lutovac. Malatija imala baš fino domaćinsko suđenje onog ruskog smrada.
*edited by mod Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Na stadionu je stvarno delovalo kao da su zasluzili da prime bar još jedan ili dva. Suma da je podigao bar jednom npr. Ali i bez toga lagano je MoM. (K)asano glavni utisak meča, videlo se na prvom kontaktu kada je prošao trojicu po strani. Brzina, kontrola, šut, sve. Sadik ginuo gde god je bio, na pola juri aut, pa ona situacija kada na četri noge hita ka lopti. Generalno skoro se nije ovako trudilo na timskom nivou. Ćelavi u džep stavio njihovog crnca. Sva je prilika da smo ovo prošli jer nema šanse da im tamo ne damo bar jedan ako budemo igrali upola kao danas.Sudija iskusno bez katarstrofalnih grešku navlačio za njih kad je moglo, kao da se igra u Anatoliji. Ali se iskupio na kraju.Sent from my H3213 using Tapatalk
Milošica Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Treba pomenuti i da je Ostojić pokidao.I Urošević je bio dobar u drugom poluvremenu.
SNARC Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Sad sretoh brata Japanca u maxiju u 21. bloku. Nisu bas pametno birali ako su mu tu nasli stan. Momak je car.
theanswer Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 33 minutes ago, SNARC said: Sad sretoh brata Japanca u maxiju u 21. bloku. Nisu bas pametno birali ako su mu tu nasli stan. Momak je car. dal je realno da su toliko glupi.
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 u onoj žutoj zgradi na početku zđinđića je partizan imao stan(ove) tu smeštaju ove tzv zvezde
Recommended Posts