Њујоркер Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Mi unazad ne znam koliko vec godina nismo jebeno dobro izgledali kao ove sezone. Bice to cakum pakum.
Redoran Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 2 minutes ago, harper said: Uopste se ne sprdam. Turci, naravno, nisu nivo Kopehnagena ali mi ovako nismo nikog rasturili ni u nasoj ligi. Visoka odbrana, snazni zadnji vezni, niska krila i prednji vezni koji znaju s loptom i Sadik napred, koji je jedno duplo bolji od izvikanog Pavkova. Vidi se jasno ideja u igri Partizana, krljaju pozadi i na sredini a kad god dobiju priliku salju loptu odmah napred, ne komplikuju, ne vracaju stoperima, ne glume znalce. Sasvim fino poslozena ekipa koja zna sta hoce, igra direktan fudbal. ima i snage i hitrine da odigra ono sto hoce. Turci su veceras mogli da popiju pet komada kao od sale. Slažem se sa većinom izrečenog osim sa boldovanim. I dalje se puno komplikuje (mada gotovo svo tupljenje i komplikovanje dolazi od Tošića, ali ume i Suma da zabaguje), tranzicija ume da bude nerešiva enigma (naročito posle kornera) i na sve to se protivniku često dopušta laka tranzicija (što je i dovelo do polukontre koja je okončana kornerom iz kojeg je primljen gol). Mora tu još puno da se zateže ali realno se ne može biti nezadovoljan kada tim koji u svojim redovima ima Uroševića i Tošića zavali tri gola u evropskoj utakmici, pa ko god da je protivnik.
Azdaja Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Kad smo vec u buli za 20 milki, neka ostane mali Pavlović jos ovu sezonu uzeće kao što neko reče duplo više. Ne kvarite nam tim sada, krvnici.
pasha Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Japanac je igrac koji ne postoji kod nasih domacih igraca. Dobra kontrola lopte, brzina i nema mnogo filozofiranja-odmah prema okviru se zalece. Mogao je Suma da kosta Partizan koliko se ispromasivao ili nije hteo da doda. Sadik nije efikasan napadac ali se mnogo trudi, gomilu duela je dobio i lepo odlozi loptu.
theanswer Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ne pamtim.da me je Partizan prijatnije iznenadio
harper lee Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) 7 minutes ago, Redoran said: Slažem se sa većinom izrečenog osim sa boldovanim. I dalje se puno komplikuje (mada gotovo svo tupljenje i komplikovanje dolazi od Tošića, ali ume i Suma da zabaguje), tranzicija ume da bude nerešiva enigma (naročito posle kornera) i na sve to se protivniku često dopušta laka tranzicija (što je i dovelo do polukontre koja je okončana kornerom iz kojeg je primljen gol). Mora tu još puno da se zateže ali realno se ne može biti nezadovoljan kada tim koji u svojim redovima ima Uroševića i Tošića zavali tri gola u evropskoj utakmici, pa ko god da je protivnik. Ne komplikuju oni koji ne treba da kompkikuju, procitaj post ponovo. Suma i treba da komplikuje, od njega se ocekuje kreacija ispred gola. Komplikuje i Marin kod nas pa to uvek na dobro izadje. Edited August 8, 2019 by harper
Filozof manijak Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ovo nije moj Prtzn. Bravo momci Bravo Savudine
Tresko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Samo da mu ne dodje opet briljantna ideja da stavi Buzdovana u tim. To ne može više da se trpi.
twisted Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 50 minutes ago, BlackGeorge said: Japanac je sjajan. 50 minutes ago, Azdaja said: Dajte gol ljudi moji, ne može više da se izdrži, ovi su zreli za još dva 49 minutes ago, gone fishing said: asano lagano 18 minutes ago, ToniAdams said: jebemti. na stranu tri promasena zicera, mi pravimo jebene sanse. 3 minutes ago, theanswer said: Ne pamtim.da me je Partizan prijatnije iznenadio Savo je ispunio rečeno, ko ga je pratio zadnjih 7 dana. Rekao je da je njegov tim saradnika detaljno analizirao sve šanse koje mogu da se naprave proti turske ekipe i da je povukao sve poteze da se te šanse iskoriste. Tačno je to uradio. Savo je po meni pobednik večeras. Svaka mu čast ne toliko na analizi turaka već na motivaciji ekipe i umešnosti da napravi da ekipa sprovodi dogovoreno svih 90 minuta. to prethodni treneri nisu imali ideje kako da ostvare. Kako da ekipa u svakom napadu ili odbrani odigra tačno kako je dogovoreno. Nije nauka uraditi presing na njihovu centralnu liniju, ali da naši igrači to rade svih 90 minuta, da igrači ne ispadaju iz linije, come on! Ko je primetio, odbrana celu utakmicu igra u liniji, zdjelar i šćekić su bukvalno pola lopti oteli, turci se nisu snašli s njima, presing na sve igrače sredine terena, napad jednostavan, dve lopte i izbaci igrača u trk. sve je funkcionisalo kao sat celu utakmicu, kao i u finalu kupa. Svaka čast Savo! Oprostiću ti Zakarića ako na gostovanju pobedimo Malatiju.
BWA Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 buzdovan je svoje odigrao. ovakve utakmice gdje ima puno prostora nam ocigledno odgovaraju, posto naprijed imamo izuzetno brzo igrace. jebe nas realizacija, ali ne moze svaka ni uci, pogotovo kad imas kvalitetnog golmana kakav je ovaj veceras. inace, toliko o tome da treba da se desi cudo da dobijemo turke.
Mark Rothko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Sadik odigrao bogovski. Neka mi oproste Škuletić i Čurović, ali mali će biti najbolji centarfor Partizana u poslednjih ko zna koliko godina. Asano maestralan. Kako li su njih dvojica završili kod nas?
Azdaja Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Odlično pitanje, živ nisam kako su ih iskopali ili ko ih je nudio. Dobro je da simpatični iglica nije. Vidi se razlika odmah.
theanswer Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Dobar je Sadik kao target man, ali nije bas gol igrac. Japanac je bruka. E da neko je pitao, grafit je u Borci. Edited August 8, 2019 by theanswer
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 sadikara mi je pomalo neartikulisanih pokreta stalo neko saplitanje o sopstvene noge, rukle mlataraju ko one marionete samo sa upetljanim koncima
Recommended Posts