Miljenko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Steta sto ih niste razbucali skroz, bili su zreli za petardu.
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 šteta što nisu ušle bar još dve, a bilo je prilike mađija mom crno dete bilo najbolje dok je bio na terenu kinez kidaaa ovi naši paraplegičari nisu mnogo smetali boske će biti dobar trener
ToniAdams Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 jebemti. na stranu tri promasena zicera, mi pravimo jebene sanse.
Fakundo Sava Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ekipa kojoj kapiten Donald sedi na klupi i ne zaslužuje bolje Sledeća protiv Moldea,može da delimo taksi
Redoran Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Dakle, tri stranca u timu su postigla tri gola i namestila dva. Od domaćih talenata jedna asistencija, biće bolje.
harper lee Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 32 minutes ago, renne said: 47 minutes ago, harper said: Igrate duplo bolje od nas. Sprdaš se Uopste se ne sprdam. Turci, naravno, nisu nivo Kopehnagena ali mi ovako nismo nikog rasturili ni u nasoj ligi. Visoka odbrana, snazni zadnji vezni, niska krila i prednji vezni koji znaju s loptom i Sadik napred, koji je jedno duplo bolji od izvikanog Pavkova. Vidi se jasno ideja u igri Partizana, krljaju pozadi i na sredini a kad god dobiju priliku salju loptu odmah napred, ne komplikuju, ne vracaju stoperima, ne glume znalce. Sasvim fino poslozena ekipa koja zna sta hoce, igra direktan fudbal. ima i snage i hitrine da odigra ono sto hoce. Turci su veceras mogli da popiju pet komada kao od sale.
Redoran Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 1 minute ago, Tresko said: Nije mi jasan ulazak Oževola u igru. Riknuo Sadikara, ne može u onom ritmu 90 minuta i još po mokrom terenu. U revanšu samo da izbacuju Samuraja u kontre i on će sam dizbaci ove kajsijare.
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 2 minutes ago, Redoran said: Dakle, tri stranca u timu su postigla tri gola i namestila dva. Od domaćih talenata jedna asistencija, biće bolje. ima partizan odlicne malde igrace, odlicne. bravo za savu, prijatno iznenadjenje.
Tresko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Asana u pingpong ligi ne mogu ni pogledom da isprate, a Sadik ako ovako nastavi biće bombona. I Suma neprepoznatljiv, osmeh na licu i igra ko zmaj. Šteta za Ostoju, valjda nije ništa strašno. Valjda neće ove sezone da prodaju Kalabu, sledeće će da vredi duplo. On i Ostoja igraju kao zmajevi.
San Epifanio Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Sasvim smo fino izgledali veceras. Jeste Urosevic nesto losiji, ali svi ostali su od korektnog do odlicnog. Japanac ce biti hit godine, a i Suma je napokon poceo da igra. Super sto je on sutirao penal. Zasluzio je i Zdjelar da se pohvali za asistenciju kod drugog gola. Steta za Ostojica, valjda nije nista ozbiljno. Realno mi smo u stanju da se raspadnemo u svakom trenutku, ali drugo poluvreme protiv amatera iz Velsa i posebno ovo veceras je vrlo obecavajuce.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Real sa Nišave Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: ima partizan odlicne malde igrace, odlicne. bravo za savu, prijatno iznenadjenje. Kakav crni Sava, Đumi namestio sve. Partizan ima odlican tim, taktički izuzetno postavljena igra veceras. Sadik grom špic
San Epifanio Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Uopste se ne sprdam. Turci, naravno, nisu nivo Kopehnagena ali mi ovako nismo nikog rasturili ni u nasoj ligi. Visoka odbrana, snazni zadnji vezni, niska krila i prednji vezni koji znaju s loptom i Sadik napred, koji je jedno duplo bolji od izvikanog Pavkova. Vidi se jasno ideja u igri Partizana, krljaju pozadi i na sredini a kad god dobiju priliku salju loptu odmah napred, ne komplikuju, ne vracaju stoperima, ne glume znalce. Sasvim fino poslozena ekipa koja zna sta hoce, igra direktan fudbal. ima i snage i hitrine da odigra ono sto hoce. Turci su veceras mogli da popiju pet komada kao od sale.E u stvari sam ovako nesto hteo da napisem da sam malo elokventniji. To je toПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Recommended Posts