Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

ma Wolvesi će i onako te kvalifikacije da igraju sa omladincima :dry:

Posted

Ne verujem, ispasce bar 1 favorit (mozda i fkp) u prva 2 kola, pa Woolvesi idu gore u zrebu za 3.i4. kolo jer su 1.ispod crte ...

Posted

to pod uslovom da ne izbace trabzonspor za zelenim stolom, onda će pfc-u trebati to 1 ispadanje u 2 kolu kako bi bio među nosiocima, pavlović prodat za siću juveu, 5 milki  + 2 milke ako bude ušao u 1 tim i juve bude šampion, teško da će klinac to uspeti bojim se da će na pozajmice i da će ga za 2 do 3 godine juve nekom prodati za 10-15 milki

Posted

nisu ovi potencijalni protivnici ništa specijalno, prolazimo lagano u grupe :fantom:

Posted

+1

plitak potok

Posted

Znajući našu kuratu sreću, sisanje bez š u najavi. 

Em ce gi izduvakis za nosioca em ce uleti neki nezgodan azijatski evropski klub. 

Što se kalabe tiče, nek ide. Barem neka nada da ne odemo u stečaj. 

Posted
3 hours ago, Cash said:

Težko ćemo mi u LE, ladno mozemo dizvucemo 1 Wolverhampton.

Najbolje da nam predstavljaju problem timovi kojima ni ime ne umemo da izgovorimo posle 3 piva.

Znači - proleće u Evropi.

Posted

Pih, nema ni jednog koji se češlja kao kralj Petar.

Posted

Dominik Dinga stize na pozajmicu... Otvorimo sampanj pice.

Posted

Nešto gledam, Čavriću sledeće godine ističe ugovor. On je već tri godine standardan u Slovanu iz Bratislave, ne znam da se povređivao, pa ako Savo hoće da ubrza napad, možda bi vredelo probati.

Posted

Bolje i Čavrić nego što se priča o izvesnom Leonardu.

Spoiler

Opet kreće loženje :wub:

Posted

Pa s obzirom da nam je topik otvorila talična @MayDay ne bi me iznenadilo da ga ovog puta stvarno dovedu.

Posted
14 hours ago, Tresko said:

Pih, nema ni jednog koji se češlja kao kralj Petar.

:hail:

Posted

30.juna se vraca Summa Summica, u paru sa Leo Lenijem sky is the price

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...