shimpu Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Nek otvori nikodije ili harper Link to comment
shimpu Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Salim se malo, moze ted, kud u maglu simovicu, bradilko, blackgeorge, zokiasov...neka pocne ludilo 1 Link to comment
Ted Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) 1 hour ago, BWA said: Dogovorite se ti i @Ted dužnost je da dami prepustimo čast pa ako ona ne uzmogne krizni menadžment će odlučiti kako dalje Edited June 23, 2020 by Ted Link to comment
Ted Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 59 minutes ago, shimpr said: Nek otvori nikodije ili harper Spoiler 1 Link to comment
mozzer Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: želeo bih da se zahvalim @MayDay na ovogodišnjem topiku. sezona je bila full partisans, liga evrope u našem maniru, cigane mlatili ko mače muškatlu, a daće bob i u sredu da se veselimo. prvenstvo je bilo smehotresno kao i prethodnih godina nego ko će biti naš forumski barjaktar za narednu sezonu? jel ima predloga? +1 hvala May Link to comment
mozzer Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 17 minutes ago, Ted said: Reveal hidden contents HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment
April Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Finale Kupa je trebalo otkazati. Da smo mi neki klub, sami bi to predložili. Neka Vučić nastavi da širi koronu, kugu i kancer, mi nismo smeli da učestvujemo u tome. Link to comment
Apollo Creed Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 U jbt,a vi ste šatro neka žešća opozicija Link to comment
Kreator Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Novi topik nek otvori shimpr... Ali da bude neka pesma deseterac, ako može stihovi nekog hita od Nade Cannon.. Link to comment
Ted Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 hour ago, April said: Finale Kupa je trebalo otkazati. Da smo mi neki klub, sami bi to predložili. Neka Vučić nastavi da širi koronu, kugu i kancer, mi nismo smeli da učestvujemo u tome. eh, šta je sve trebalo od 7. maja na ovamo, pa nije.....da se drvimo sada završilo bi se tako što bi mi predložili, druga strana odbila pa bi se računalo da se nismo pojavili i još bi završili sa nekom kaznom....kad je već do ovde došlo razumno je bilo da se igra bez publike. mi možemo da ne učestvujemo tako što bi se isključili iz svega, što nije rešenje (bilo bi da možemo igrati neku drugu ligu). ali jeste grozno u Prokrustovoj postelji fss-a i Vučićeve Srbije. Link to comment
Kreator Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Marković, Natho, Asano - Sadik. Klupa: Nemanja Stevanović, Lazar Pavlović, Vitas, Suma, Brežančić, Filip Stevanović i Matić. Link to comment
Ted Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 bilo bi lepo da Pavlović za oproštaj ubaci jednu u mrežu Link to comment
Kreator Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Neopisivo mi žao što nam odlazi Pavlović. Biće sjajan igrač. I veliki je Partizanovac. Da nabode jednu glavom za oproštaj... Link to comment
Mark Rothko Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dobra akcija Sadik - Asano. Šteta. Link to comment
Kreator Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Nadam se da je Lazar Marković potpisao ugovor samo do kraja ove sezone. Ovo što on igra je jezivo. Propade čovek... Link to comment
Recommended Posts