BWA Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 (edited) 12 minutes ago, April said: Zašto imam osećaj da će Lalat da naguzi Savu Sent from fav toy Ne vjerujem. Važne utakmice mi u pravilu odigramo dobro. Nije bez značaja ni famozna lokacija odigravanja meča. Na nekom krš terenu Lalatove šanse rastu. Ahahh, sad sam pročitao da će se žrijebom odlučiti da li se finale igra na JNA ili na Karađorđu. Kuglice jebene... Edited June 15, 2020 by BWA Link to comment
Delija67 Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Nadam se da ce biti bilo gde van Novog Sada zbog onog njihovog visegodisnjeg tuljenja kako se uvek igra u Islamabadu™, pa kad im je konacno data organizacija finala kupa onda su odustali kad su ispali u polufinalu. 1 Link to comment
Tresko Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 10 hours ago, Ted said: pravilnik saveza Ti si baš u komičnom raspoloženju? Čuj, pravilnik Saveza. Link to comment
Godfrey Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 14 hours ago, April said: Zašto imam osećaj da će Lalat da naguzi Savu Sent from fav toy Ma kakvi. Lagani smo, skroz Link to comment
mozzer Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Maki Banjak iz Olimpije potpisao, zamena za Pavlovica. Dobrodosao Maki. Finale u Nisu Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 finale vaterpola? Link to comment
mozzer Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) Kupa, predlog FSS-a Odlicno za Banjaka, veoma solidan igrac.... Edited June 16, 2020 by mozzer Link to comment
BWA Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) Eto prilike i za Nišlije da uživaju u vrhunskom fudbalu @kud u maglu Simoviću Kad pomenu vaterpolo, jesi li počeo plivati? Edited June 16, 2020 by BWA Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) 36 minutes ago, BWA said: @kud u maglu Simoviću Kad pomenu vaterpolo, jesi li počeo plivati? ne, sad su promenili termine na bazenu i više nema onog koji mi je odgovarao sledeće nedelje ne radim pa ću ga posetiti koji put @mozzer ma gledao sam neke snimke iz niša od sinoć, pa reko da napravim glupu foru Edited June 16, 2020 by kud u maglu Simoviću Link to comment
Kreator Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 1 hour ago, mozzer said: Maki Banjak iz Olimpije potpisao, zamena za Pavlovica. Dobrodosao Maki. Iz Barse u Nant Iz Nanta u Saragosu Iz Saragose u Admiru Iz Admire u Olimpiju Iz Olimpije u Partizan Iz Partizana u Radnik Surdulica Iz Radnika u Slogu iz Lipničkog šora Tu se napije u lokalnoj kafani i zaglavi ćorku. Zezam se malo, dobrodošao u Partizan. Link to comment
BWA Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 4 minutes ago, BlackGeorge said: Iz Barse u Nant Iz Nanta u Saragosu Iz Saragose u Admiru Iz Admire u Olimpiju Iz Olimpije u Partizan Iz Partizana u Real Madrid. Zezam se malo, dobrodošao u Partizan. Link to comment
copkillah Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 2 hours ago, mozzer said: Maki Banjak iz Olimpije potpisao, zamena za Pavlovica. Dobrodosao Maki. Finale u Nisu Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 maki kajzer banjak Link to comment
gone fishing Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 već smo imali štofera iz barsine škole, kapetana marka valijentea, koji je morao da ode zbog pravila o strancima, odlična tehnika ali je bio nedovoljno visok i brz, nadam se da je ovaj badnjak bolji po tom pitanju inače bi bilo suludo trošiti mesto za stranca na igraču odbrane Link to comment
Recommended Posts