Azdaja Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Navodno nije zakarinjo bio zadovoljan što mora da igra na levom, a bonbi da ima prednost. Ne vidim razlog zašto, ima dobru levicu, meni je bio skroz ok. Al očigledno je da tu nešto ne štima. Nadam se da će neko prenosi malatija-olimpija Link to comment
renne Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Navodno nije zakarinjo bio zadovoljan što mora da igra na levom, a bonbi da ima prednost. Ne vidim razlog zašto, ima dobru levicu, meni je bio skroz ok. Al očigledno je da tu nešto ne štima. Nadam se da će neko prenosi malatija-olimpija Turski A spor Link to comment
Azdaja Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Hvala majstore, biće valjda neki potok. Link to comment
Ted Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Dogovorili smo raspored slanja poizitivne enegrgije za prvu sedmicu, da ne krenu svi na istog, pa džaba posao. Ovo je konačno: GoranZ - Gigić Tresko - Ožeg Crni Đorđe - Ivanović Simović - Urošević Izveštaj se podnosi narednog ponedeljka. Adresa poznata kome treba. Šifra: cro.clb.prtzn Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) #51 će da se samoubije Edited July 22, 2019 by kud u maglu Simoviću Link to comment
Lord Stef Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Zbilja, Ted ne zna za milos'. Steta sto je moj miljenik kosmati Miletic otisao, njemu sam slao pozitivnu energiju™ bar 7 puta po utakmici prosle sezone. Unapred rezervisem Kopitovica za ovu sezonu, deluje kao neko kome ce biti najpotrebnije. Link to comment
Ted Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: #51 će da se samoubije molim da se detalji i pojedinosti plana ne iznose u javnost javnost zna što treba da zna, ostalo ne zna s razlogom Link to comment
ZokiAsov Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 (edited) Otisao Valijente u Hihon, klasican iguman Edited July 23, 2019 by ZokiAsov Link to comment
Kreator Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 (edited) 20 hours ago, Ted said: Dogovorili smo raspored slanja poizitivne enegrgije za prvu sedmicu, da ne krenu svi na istog, pa džaba posao. Ovo je konačno: GoranZ - Gigić Tresko - Ožeg Crni Đorđe - Ivanović Simović - Urošević Izveštaj se podnosi narednog ponedeljka. Adresa poznata kome treba. Šifra: cro.clb.prtzn Ma baciti vazuru i vučelića u kavez lavovima. Lako ćemo sa ovim momcima koji nisu krivi što su ih greškom smestili u Partizan. Edited July 23, 2019 by BlackGeorge Link to comment
ZokiAsov Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Ovaj nam sutra sprema ubistvo Link to comment
theanswer Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 3 minutes ago, ZokiAsov said: Ovaj nam sutra sprema ubistvo Dobro je da misli da igra sa Zvezdom Link to comment
MiddleClass Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 5 minutes ago, ZokiAsov said: Ovaj nam sutra sprema ubistvo Mi kacimo sise na nasem topiku, a vi ovdje ove kurcoglave... Jedno brdo - dva univerzuma! Link to comment
ZokiAsov Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Nemo neko da je kacio biljine sise, provocira middle Link to comment
ZokiAsov Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Izgleda konacno prodalo Rikarda arapima Link to comment
Recommended Posts