Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Navodno nije zakarinjo bio zadovoljan što mora da igra na levom, a bonbi da ima prednost. 

Ne vidim razlog zašto, ima dobru levicu, meni je bio skroz ok. Al očigledno je da tu nešto ne štima. 

Nadam se da će neko prenosi malatija-olimpija 

Navodno nije zakarinjo bio zadovoljan što mora da igra na levom, a bonbi da ima prednost. 

Ne vidim razlog zašto, ima dobru levicu, meni je bio skroz ok. Al očigledno je da tu nešto ne štima. 

Nadam se da će neko prenosi malatija-olimpija 
Turski A spor

Dogovorili smo raspored slanja poizitivne enegrgije za prvu sedmicu, da ne krenu svi na istog, pa džaba posao. Ovo je konačno:

GoranZ - Gigić

Tresko - Ožeg

Crni Đorđe - Ivanović

Simović - Urošević

Izveštaj se podnosi narednog ponedeljka. Adresa poznata kome treba. Šifra: cro.clb.prtzn

Zbilja, Ted ne zna za milos'. Steta sto je moj miljenik kosmati Miletic otisao, njemu sam slao pozitivnu energiju™ bar 7 puta po utakmici prosle sezone. Unapred rezervisem Kopitovica za ovu sezonu, deluje kao neko kome ce biti najpotrebnije.

10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

#51 će da se samoubije

:sad:

molim da se detalji i pojedinosti plana ne iznose u javnost :)

javnost zna što treba da zna, ostalo ne zna s razlogom

20 hours ago, Ted said:

Dogovorili smo raspored slanja poizitivne enegrgije za prvu sedmicu, da ne krenu svi na istog, pa džaba posao. Ovo je konačno:

GoranZ - Gigić

Tresko - Ožeg

Crni Đorđe - Ivanović

Simović - Urošević

Izveštaj se podnosi narednog ponedeljka. Adresa poznata kome treba. Šifra: cro.clb.prtzn

Ma baciti vazuru i vučelića u kavez lavovima.

Lako ćemo sa ovim momcima koji nisu krivi što su ih greškom smestili u Partizan.

Edited by BlackGeorge
5 minutes ago, ZokiAsov said:

spacer.png

Ovaj nam sutra sprema ubistvo

Mi kacimo sise na nasem topiku, a vi ovdje ove kurcoglave...

Jedno brdo - dva univerzuma! :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...