adasevic Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Sto ivanovic igra pre llutovca? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 lutovac je pretežno desno krilo, a buzdovan levo što ivanović igra uopšte vrv zna najbolje vazura Link to comment
mozzer Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mađioničar +1. Mother Africa. Kakav prolaz kakva asistencija... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: lutovac je pretežno desno krilo, a buzdovan levo što ivanović igra uopšte vrv zna najbolje vazura doveo ga je neko od sadašnje ekipe koja vedri i oblači u klubu, ps hoće da ga zavaljaju Link to comment
Tresko Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 3 hours ago, BWA said: u zestokoj konkurenciji najgori je urosevic. ne moze pogoditi svog igraca ni slucajno. Ne može niko da bude gori od Buzdovana i Oževola. Mislim da nikad dva gora igrača nisu postojala u Partizanu. Čak Buzdovan mora da igra non-stop. Link to comment
theanswer Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 gledam utakmicu i šaljem drugaru koji je igrao fudbal nekad u prvoj ligi kao klinac još "ako ti ne bi mogao da igraš umesto ivanovića ubij me".. dva minuta posle toga lik sa arene ga hvali, kaže jedna od boljih partija ivanovića, odličan danas nešto u tom fazonu.. ja pošto sam popio 6,7 piva i ono toplo je kontam jbt možda sam se ja ogrešio o dečka, možda nisam dobro ispratio meč. dva minuta posle toga lik dobija crveni na 78 metara od našeg gola Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 čim ga pirta hvali jasno je koliko je sati Link to comment
Ted Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 1 hour ago, Tresko said: Ne može niko da bude gori od Buzdovana i Oževola. Mislim da nikad dva gora igrača nisu postojala u Partizanu. Čak Buzdovan mora da igra non-stop. preteruješ grandiozno. žestoka je konkurencija za najgoreg, a čisto sumnjam da su i jedan i drugi u užem izboru mada kapiram da su nam trenutno najgori oni koji su tu, pošto smo ove druge nekako zaboravili i potisnuli kao lošu uspomenu. a ako bi sećanja počela da naviru (ali bolje ne), možda bi ovaj dvojac izgledao kao Mesi-Ronaldo u svakom slučaju igru i rezultate sameravam pram onome što imamo, ne prema onome što bi želeli da imamo ili smo se nadali da ćemo imati (a zašto nemamo druga je i duga priča). ova ekipa, taman da ne stigne ni jedno pojačanje ima kapacitet da se bori za titulu u kurton linglong dingdong ligi. protivnike poput Inđije, Surdulice, Proletera, Mačve, TSC i ostalih veselnika i ova ekipa može da hendla bez većih problema. prošle sezone smo videli, u duelima sa tzv. evropskom Zvezdom, da je taj atribut naduvan i da se vrlo lako i brzo pređe destinacija evropski-srpski-provincijalni. Link to comment
Њујоркер Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) I, pussylipsova zandarmerijo, sta bi sa sa ovim huiganima, hlade li se negde po Kamenicama, Padinjacima, Pozarevcima? Ili mogu da pretrcavaju Njiva LinogLong oranice kad god im se prohte, a? Rade li pendreci, ili je ih ova vrucina i njih istopila, ne imali roda ni poroda dabogda... edit vidim na jednom on nasih pfk foruma da je sudija protivu velsana Ocenas. Ize jesi na Nebesi Da se sveti Ime Tvoje I da Parizan raskanta Amatere iz Kamrija Amin! Edited July 22, 2019 by Њујоркер Amin! Link to comment
Azdaja Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 To nisu huligani, to su momci zaposleni u klubu. :coffee: Ako nas Očenaš ne spasi niko neće. Link to comment
kokota Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) Izbegli Fehervar. I dobili Malatya / Olimpija Ljubljana. Edited July 22, 2019 by kokota Link to comment
MiddleClass Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 2 minutes ago, ZokiAsov said: Malatija ili Ljubljana Ubice vas Donald kao granom! Link to comment
ZokiAsov Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ma kakvi. Cash otima cisternu laskog i docekuje nas kako dolikuje Link to comment
Ted Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Olimpija je kurton, to se videlo na prijateljskoj. Na kojoj ni mi nismo bili mnogo bolji. Za turke pojma nemam. Link to comment
Recommended Posts