Azdaja Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Grčevi su augodna pojava u profesionalnom sportu, avaj viđaju se mahom na Balkanu. Džaba tatko I sve kad nam po desnoj igraju Ćelavi i Toske. Pfff
Azdaja Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Krađa. Jel mora ovako da se završi, jebem ti ligu I sve.. Fuj
Azdaja Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Da budemo isti kao oni iznad nas. Al ne kapira da mi ne želimo da budemo isti. Sramota.
ZokiAsov Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Bod ko kuca. Castio nesa slina penal. Savo busna kesa iz maksija. 4 puta smo sutnuli na gol, sramotica
Azdaja Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Jebes mi sve, kad pomisliš da će da iskidaju a oni ko busan k. Sramno izdanje.
Tresko Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 1 minute ago, ZokiAsov said: Savo busna kesa iz maksija. +100. A ne zna se ko je smešniji i beskorisniji od ovih klinaca. Stevanović, Lazar Pavlović i onaj Lakčević smešni k'o bioskop.
MocaVukotic Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Bas losa utakmica, falio je japanac, al falilo je i jos mnogo toga... Penal je bruka
Tresko Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Penal je haos Ovakve penale(doduše i još gore) sviraju onima tamo.
gone fishing Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 pa da sada kada je prvenstvo gotovo valja ispeglati statistiku, žex kaže da je panterima jesenas svirano više penala nego pfc-u za svih 6 godina uzastopnog uzimanja titule
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 tek ćemo ih se nagledati doduše ovaj nisam video, al verujem kolegama da je smehotresan
mozzer Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 (edited) Sramotan "penal". Sramotna igra FKP. Ovde nesto nije u redu. Celavi i Suma sve vreme indolentni i opstrukcija spostvene igre,, posebno celavi. Mali Stevanovic katastrofa sta igra. Sve u svemu toliko za prolecnu sezonu, vidimo se na leto, ja posle Chelsea Tottenham zaista ne mogu ovo da gledam. Da, osim par detalja - bravo za TSC, bilo bi sjajno da su svi timovi u Ligi takvi. Bice bolje. Edit: I ne mogu vise da gledam ove menadzerske igrace za pranje love koji vredjaju inteligenciju kao sto je ovaj Matic - nema smisla vise... Edited February 22, 2020 by mozzer
Ted Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 najbolje bi bilo ovakve penale ispucati pored gola....koje govno od lige, u odnosu na ovo aba liga je san snova nisam siguran ni da cu pratiti ovo dalje, boli me dupe za ishod ovakve lige
Kreator Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Rešio da propustim gledanje ove smehotres lige, gde očigledno naši ne mogu da se motivišu i igraju preko kurtza jer se sve zna unapred. Ako njih ne motiviše fudbal u domaćoj ligi već samo evropa, zašto bih ih ja uopšte i gledao?
Recommended Posts