Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

“Ponovo smo bili neozbiljni na jednoj utakmici. Ta neozbiljnost prevazilazi granice koje lično mogu da podnesem. Imamo još nekoliko utakmica do kraja polusezone. Status mnogih igrača, a i moj je pod velikim znakom pitanja“, rekao je Milošević.

ne znam da li neko stvarno veruje da će ovaj obraz-đon lik zaista dati ostavku :lolol:

"Ne napadaju oni Partizan zbog Miloševića, nego Miloševića zbog Partizana..."

25 minutes ago, Ted said:

i još samo da dodam, nije problem odbrana, odnosno nije toliki koliko se potencira

problem je u tome što ne možemo da zatvorimo dobijene utakmice, a što realno najmanje zavisi od odbrane

i onda se desi da ceo tim uđe u paniku a tada je najverovatnije da odbrana kiksne. kad si pod pritiskom, obično puca u odbrani.

nevolja je što pritisak stavramo sami sebi, mnogo više no što to čini protivnik. on samo koristi naše gluposti i racionalno se ponaša

Uz duzno postovanje ne slazem se kolega. To moze da se desi u evropi, protiv slicnih ili boljih ekipa. U ksl to ipak ne bi smelo da se desava. Primili smo tri gola od napretka kuci, ja se ne secam kada se to desavalo u prethodnim sezonama. Ako je ekipa bila potpuno sjebana time sto nismo realizovali neke sanse, kako objasnjavas onda stopostotne sanse za krusevljane u prvom poluvremenu? Mi racunamo da smo mogli/trebali da damo 5. Mogli su i oni. 

45 golova na 18 mečeva... igramo na gol više, za publiku, vraćanje vere u srpski fudbal. Trofej ostavljamo ovima što bi ga ionako oteli za bilijarskim stolom.

Koliko vidim, sam ce dati otkaz na polusezoni, ako ne i ranije. Pa super... 

do ovog kola smo imali najmanji broj primljenih golova u ligi, tako da ne  stoji  konstatacija o losoj odbrani.

ovaj tim ima ogroman problem sa realizacijom i narocito sa tankom klupom.

to su dva najveca problema ove ekipe.

Imali smo i imamo i dalje i najveci broj postignutih golova tako da ne stoji problem sa realizacijom

1 hour ago, ZokiAsov said:

Uz duzno postovanje ne slazem se kolega. To moze da se desi u evropi, protiv slicnih ili boljih ekipa. U ksl to ipak ne bi smelo da se desava. Primili smo tri gola od napretka kuci, ja se ne secam kada se to desavalo u prethodnim sezonama. Ako je ekipa bila potpuno sjebana time sto nismo realizovali neke sanse, kako objasnjavas onda stopostotne sanse za krusevljane u prvom poluvremenu? Mi racunamo da smo mogli/trebali da damo 5. Mogli su i oni. 

sve ok, nemamo obavezu da se slažemo, nismo centralna otadžbinska uprava :)

1 hour ago, ZokiAsov said:

Imali smo i imamo i dalje i najveci broj postignutih golova tako da ne stoji problem sa realizacijom

ali realizaciju treba gledati kroz procenat iskoriscenih sansi. to sto smo postigli najvise golova moze da znaci, a rekao bih i da znaci, da stvaramo ogroman broj sansi. 

šta nas briga, osvojićemo kup

1 hour ago, BWA said:

ali realizaciju treba gledati kroz procenat iskoriscenih sansi. to sto smo postigli najvise golova moze da znaci, a rekao bih i da znaci, da stvaramo ogroman broj sansi. 

Stvaramo dosta sansi, dosta i masimo, zavrsnica nije uvek na nivou. Ali jednostavno ne mozes svaku sansu da pretvoris u gol, ne mogu to ni dosta bolje ekipe. Mislim da niko danas u evropi nije u stanju da razmontira protivnika sa 4,5 razlike iz kola u kolo. Da uzmemo kao primer poslednju titulu pod celavim rasistom. Seti se koliko smo tu utakmica dobili sa 1:0, 2:0, 2:1. A uz lea i djurdjevica realizacija nije bila problem. Jednostavno da bi pobedjivao u serijama,  odbrana, pri tom ne mislim samo na pet poslednjih igraca, mora da bude koncentrisana, cvrsta i kompaktna, pogotovo u zavrsnici utakmice.

https://i.ibb.co/ZT5nv6c/Capture.png

5 minutes ago, ZokiAsov said:

Stvaramo dosta sansi, dosta i masimo, zavrsnica nije uvek na nivou. Ali jednostavno ne mozes svaku sansu da pretvoris u gol, ne mogu to ni dosta bolje ekipe. Mislim da niko danas u evropi nije u stanju da razmontira protivnika sa 4,5 razlike iz kola u kolo. Da uzmemo kao primer poslednju titulu pod celavim rasistom. Seti se koliko smo tu utakmica dobili sa 1:0, 2:0, 2:1. A uz lea i djurdjevica realizacija nije bila problem. Jednostavno da bi pobedjivao u serijama,  odbrana, pri tom ne mislim samo na pet poslednjih igraca, mora da bude koncentrisana, cvrsta i kompaktna, pogotovo u zavrsnici 

ne znam.

vec rekoh da mi strasno ide na kurac sto ili dobijamo sa 3-4 gola razlike ili gubimo. 

sto je najgore do ovog kola smo imali I najmanje primljenih golova.

jednostavno nema nikakve sredine.

Problem je sto je ovo liga gde par poraza od ekipa koja nisu veciti rival znaci i oprostaj od titule

Ma ovo je liga gde oni tamo dobijaju sve utakmice. Ili su unapred nameštene, ili će na utakmicama koje nisu unapred nameštene, sudija da odradi posao i svira penal ili poništi regularni gol protivniku. Tako da je oproštaj od titule i pre početka sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.