Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
Just now, Ted said:

iluzorne su priče o regularnosti kada sam sebi oduzmeš toliko bodova....saberi samo bodove koje smo seebi uskratili ove sezone, dodaj ih na postojeći broj bodova i videćeš gde bi bili

Necu da nista poredim, samo tvrdim da je liga potpuno i apsolutno neregularna, sto je ocigledno

Potpuno razumem strance koje boli Q da igraju ovo blato... i opet su bolji od domace drvne gradje... napisano gore sve nema sta da se dodaje...

Posted

Jesu sadik i suma promasili nemoguce, ali jebes ti odbranu kojoj napredak spakuje 3 komada kuci

Posted

što je najgore, mi stvaramo toliko šansi da apsolutno možemo da hendlamo 2 pa čak i 3 primljena gola, ali pod uslovom da realizacija bude na razumnom nivou

Posted

Tijekom zime i prolecnog dela Savo ima dva zadatka..

Da sastavi odbranu koja ce nesto da odbrani..

Da uozbilji napadace ili ih tuce po dzepu za svako glupiranje i neiskoriscenu sansu. 

Posted (edited)
6 minutes ago, mozzer said:

Necu da nista poredim, samo tvrdim da je liga potpuno i apsolutno neregularna, sto je ocigledno

Potpuno razumem strance koje boli Q da igraju ovo blato... i opet su bolji od domace drvne gradje... napisano gore sve nema sta da se dodaje...

priče o regularnosti nakon ovakvog poraza deluju kao vrlo jalovo opravdanje....da ne koristim teže reči i izraze

igra se pod datim a ne pod idealnim okolnostima

što ne znači da su okolnosti dobre, što opet nije nikako opravdanje za ovo što mo videli

mi smo do 75 minuta trebali da vodimo 4-1 ili 5-1, što nismo sami smo krivi. a da je tako bilo niko ne bi pomenuo regularnost

Edited by Ted
Posted
Just now, Ted said:

priče o regularnosti nakon ovakvog poraza deluju kao vrlo jalovo opravdanje....da ne koristim teže reči i izraze

igra se pod datim a ne pod idealnim okolnostima

što ne znači da su okolnosti dobre, što opet nije nikako opravdanje za ovo što mo videli

mi svo do 75 minuta trebali da vodimo 4-1 ili 5-1, što nismo sami smo krivi. a da je tako bilo niko ne bi pomenuo regularnost

Nisam ni gledao pravo da ti kazem, ne pratim blato

Bice bolje Kosmos Srbija 

Posted

nastavlja se trend da ili razvaljujemo protivnika ili gubimo. pocinje mi to opasno piciti po zivcima.

ili je 4:0 4:1 6:2 ili je 1:2 2:3 ....

Posted (edited)

i još samo da dodam, nije problem odbrana, odnosno nije toliki koliko se potencira

problem je u tome što ne možemo da zatvorimo dobijene utakmice, a što realno najmanje zavisi od odbrane

i onda se desi da ceo tim uđe u paniku a tada je najverovatnije da odbrana kiksne. kad si pod pritiskom, obično puca u odbrani.

nevolja je što pritisak stavramo sami sebi, mnogo više no što to čini protivnik. on samo koristi naše gluposti i racionalno se ponaša

Edited by Ted
Posted

Ove sezone smo zasrali 0:1, 2:1, 0:2 do poraza ili remija. Sad da vidimo šta se može uraditi kada vodiš 3:0 ili 4:0

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Sunce ti jebem, nama ni tri naredna roka nece biti dovoljna da se svi balvani posalju u drvnopreradjivacku industriju, i to pod uslovom da se vopste ne gresi vise sa secenjem slicnih njima s proplanaka jsl i montenegra...

Posted

jbg, zakasnio je cavo sa uvođenjem šćepana, sledeći put neće toliko čekati kod rezultata 2:1

Posted
2 minutes ago, Goranz said:

Milošević podneo ostavku.

NNnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Posted

to sam i ja čuo, dolazi Poketino i dovodi Eriksena

Posted
17 minutes ago, Ted said:

i još samo da dodam, nije problem odbrana, odnosno nije toliki koliko se potencira

problem je u tome što ne možemo da zatvorimo dobijene utakmice, a što realno najmanje zavisi od odbrane

i onda se desi da ceo tim uđe u paniku a tada je najverovatnije da odbrana kiksne. kad si pod pritiskom, obično puca u odbrani.

nevolja je što pritisak stavramo sami sebi, mnogo više no što to čini protivnik. on samo koristi naše gluposti i racionalno se ponaša

ovo.

cim nesto podje po zlu gubimo glavu, igra se potpuno raspada, svi jurcaju naprijed ko nenormalni.

da smo dali treci, dali bismo jos 1 ili 2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...