mozzer Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Just now, Ted said: iluzorne su priče o regularnosti kada sam sebi oduzmeš toliko bodova....saberi samo bodove koje smo seebi uskratili ove sezone, dodaj ih na postojeći broj bodova i videćeš gde bi bili Necu da nista poredim, samo tvrdim da je liga potpuno i apsolutno neregularna, sto je ocigledno Potpuno razumem strance koje boli Q da igraju ovo blato... i opet su bolji od domace drvne gradje... napisano gore sve nema sta da se dodaje...
ZokiAsov Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Jesu sadik i suma promasili nemoguce, ali jebes ti odbranu kojoj napredak spakuje 3 komada kuci
Ted Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 što je najgore, mi stvaramo toliko šansi da apsolutno možemo da hendlamo 2 pa čak i 3 primljena gola, ali pod uslovom da realizacija bude na razumnom nivou
SNARC Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Tijekom zime i prolecnog dela Savo ima dva zadatka.. Da sastavi odbranu koja ce nesto da odbrani.. Da uozbilji napadace ili ih tuce po dzepu za svako glupiranje i neiskoriscenu sansu.
Ted Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) 6 minutes ago, mozzer said: Necu da nista poredim, samo tvrdim da je liga potpuno i apsolutno neregularna, sto je ocigledno Potpuno razumem strance koje boli Q da igraju ovo blato... i opet su bolji od domace drvne gradje... napisano gore sve nema sta da se dodaje... priče o regularnosti nakon ovakvog poraza deluju kao vrlo jalovo opravdanje....da ne koristim teže reči i izraze igra se pod datim a ne pod idealnim okolnostima što ne znači da su okolnosti dobre, što opet nije nikako opravdanje za ovo što mo videli mi smo do 75 minuta trebali da vodimo 4-1 ili 5-1, što nismo sami smo krivi. a da je tako bilo niko ne bi pomenuo regularnost Edited December 4, 2019 by Ted
mozzer Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Just now, Ted said: priče o regularnosti nakon ovakvog poraza deluju kao vrlo jalovo opravdanje....da ne koristim teže reči i izraze igra se pod datim a ne pod idealnim okolnostima što ne znači da su okolnosti dobre, što opet nije nikako opravdanje za ovo što mo videli mi svo do 75 minuta trebali da vodimo 4-1 ili 5-1, što nismo sami smo krivi. a da je tako bilo niko ne bi pomenuo regularnost Nisam ni gledao pravo da ti kazem, ne pratim blato Bice bolje Kosmos Srbija
BWA Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 nastavlja se trend da ili razvaljujemo protivnika ili gubimo. pocinje mi to opasno piciti po zivcima. ili je 4:0 4:1 6:2 ili je 1:2 2:3 ....
Ted Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) i još samo da dodam, nije problem odbrana, odnosno nije toliki koliko se potencira problem je u tome što ne možemo da zatvorimo dobijene utakmice, a što realno najmanje zavisi od odbrane i onda se desi da ceo tim uđe u paniku a tada je najverovatnije da odbrana kiksne. kad si pod pritiskom, obično puca u odbrani. nevolja je što pritisak stavramo sami sebi, mnogo više no što to čini protivnik. on samo koristi naše gluposti i racionalno se ponaša Edited December 4, 2019 by Ted
*edited by mod Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Ove sezone smo zasrali 0:1, 2:1, 0:2 do poraza ili remija. Sad da vidimo šta se može uraditi kada vodiš 3:0 ili 4:0Sent from my H3213 using Tapatalk
Њујоркер Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Sunce ti jebem, nama ni tri naredna roka nece biti dovoljna da se svi balvani posalju u drvnopreradjivacku industriju, i to pod uslovom da se vopste ne gresi vise sa secenjem slicnih njima s proplanaka jsl i montenegra...
gone fishing Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 jbg, zakasnio je cavo sa uvođenjem šćepana, sledeći put neće toliko čekati kod rezultata 2:1
mozzer Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 2 minutes ago, Goranz said: Milošević podneo ostavku. NNnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ted Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 to sam i ja čuo, dolazi Poketino i dovodi Eriksena
BWA Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 17 minutes ago, Ted said: i još samo da dodam, nije problem odbrana, odnosno nije toliki koliko se potencira problem je u tome što ne možemo da zatvorimo dobijene utakmice, a što realno najmanje zavisi od odbrane i onda se desi da ceo tim uđe u paniku a tada je najverovatnije da odbrana kiksne. kad si pod pritiskom, obično puca u odbrani. nevolja je što pritisak stavramo sami sebi, mnogo više no što to čini protivnik. on samo koristi naše gluposti i racionalno se ponaša ovo. cim nesto podje po zlu gubimo glavu, igra se potpuno raspada, svi jurcaju naprijed ko nenormalni. da smo dali treci, dali bismo jos 1 ili 2.
Recommended Posts