ZokiAsov Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Potpuno zasluzeno. Lepo je ziva rekao davnih dana za 2:0
Tresko Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) Bravo, bravo............... Marš u pičku materinu. Ahaha, Lutovac........... Edited December 4, 2019 by Tresko
*edited by mod Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Hronična boljka ove sezone... Sent from my H3213 using Tapatalk
SNARC Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Inace, treci gol Krusevljana lep. Apsolutno zasluzeno. Jebati majku nasim magarcima svaki put kad ne iskoriste sansu zbog bespotrebnog masiranja lopte.
copkillah Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 trenutno smo bliže porazu nego boduKo zna, zna
Ted Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 tačno sam znao puno, baš puno posla je pred Savom na zimu
*edited by mod Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 tačno sam znao puno, baš puno posla je pred Savom na zimu Jbg do kraja od bitnih mečeva ima sve u kupu i dva derbija. Ostalo nek uigrava tim pa da vidimo gde smo i šta smo kad krene Evropa. Sent from my H3213 using Tapatalk
mozzer Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) Bitno je da je neuspeh sa ovom "timcinom" 2:2 sa AZ-om u gostima.... Pojacanja bando i obezbedite vise jedno regularno prvenstvo Edit: Idem jos na Astanu i ne gledam ni minut vishe dok igraju Stojke macka i deda Bambi preko kojih se izvlci lova za navijace... Edited December 4, 2019 by mozzer
Tresko Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) Prvi deo posla je da se podhitno odstrane iz ekipe(i tu mislim da se odstrane potpuno da ne prisustvuju ni treninzima): Ivanović, Tošić, Lutovac, Šćekić, onaj centarhalf iz Crne Gore, njegov zemljak koji igra beka, Gigić. Pa onda sve ostalo. Da na par utakmica ostavi praznu klupu i tako očiglednije pokaže govnima iz uprave da treba da kupe neke igrače. Naravno, ne neke krnjotke iz vučić-kokeza lige, nego neke stvarne igrače. Edited December 4, 2019 by Tresko
Ted Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 samo da pozdravim drugare koji ovde pričaše o prednostima Lutovca nad Miletićem
Ted Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) 4 minutes ago, mozzer said: Bitno je da je neuspeh sa ovom "timcinom" 2:2 sa AZ-om u gostima.... Pojacanja bando i obezbedite vise jedno regularno prvenstvo iluzorne su priče o regularnosti kada sam sebi oduzmeš toliko bodova....saberi samo bodove koje smo sebi uskratili ove sezone, dodaj ih na postojeći broj bodova i videćeš gde bi bili Edited December 4, 2019 by Ted
mozzer Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 2 minutes ago, Tresko said: Prvi deo posla je da se podhitno odstrane iz ekipe(i tu mislim da se odstrane potpuno da ne prisustvuju ni treninzima): Ivanović, Tošić, Lutovac, Šćekić, onaj centarhalf iz Crne Gore, njegov zemljak koji igra beka, Gigić. Pa onda sve ostalo. Da na par utakmica ostavi praznu klupu i tako očiglednije pokaže govnima iz uprave da treba da kupe neke igrače. Naravno, ne neke krnjotke iz vučić-kokeza lige, nego neke stvarne igrače. To je to, da se ne zjbvamo vise.... nije bitno ne moramo da budemo prvi ali da igramo normalan fudbal i imamo REALAN tim za Evropu a ne kao poslednjih XXX godina...
Recommended Posts