Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

ja stvarno ne vidim potrebu da trolu odgovaramo na glupa pitanja na koje odgovore već zna

• Replies 6.8k
  • Views 477.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

54 minutes ago, BlackGeorge said:

Da. Imam isto mišljenje i o KK. Trinkijeri treba da ostane.

Ako aludiraš na Ostoju (uprava), manje više slično kao i za ova vazuravučelić govna. Vučićev poltron koji nam neuspešno prodaje maglu preko medija. Borba preko "institucija" a ovamo ga preko istih j..e ko i kako stigne. Bokan, Čović...

Nekako mi se cini da je to povezano sa rezulatatima. Na kk topiku pisete iskljucivo o kosarci. Ne pominjete kosarkaskog Vazuru. Kao sto posle titule Marka Nikolica niste pisali o Vazuri no ste pisali koga bi valjalo dovesti da se napadne grupna faza LŠ.

Vazure su dovele i Trinkijerija i Sava, ali dobro neka bude da je trolujem i da su Vazure sns, a Trinki i Savo opozicija! :fantom:

cijenis da su rezultati u kosarci bolji od rezultata u fudbalu?

Ubio nas middle ko granom

Postoji priča da je brat Sadik konačno stoprocentni član Partizana. Romi će navodno biti plaćeno 1,6 miliona u naredne 3 godine.

E ako se to desi sa sumom i sa nathom onda se ima čemu nadati.

Sent from my H3213 using Tapatalk

neka ga suma, iguman manastir

za nathka bi se valjalo potruditi

Cerkez ima trogodisnji ugovor s Parizanom. Suma je ozbiljan igrac za nase uslove i valjalo bi ga zadrzati ako cena nije previsoka.

33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

neka ga suma, iguman manastir

za nathka bi se valjalo potruditi

Zasto iguman za brata seju :(

Navodno su mu nudili da ostane za manje pare, a on im reko pozdravi je, pozdravi...

Necu suzu pustiti za njim ako ode

33 minutes ago, Cash said:

Zasto iguman za brata seju :(

neka ga

Stalno govorim da bih bio profesor istorije. To mi je bio omiljeni predmet. Nije mi prošao dan bez istorije, čak i danas, naše ili svetske, mislim da sam naučio bar tri paralele srpske istorije: zvaničnu, nezvaničnu i tajnu. To, valjda, samo kod nas ima. Još neke delove otkrivam u poslednje vreme“, dopunio je Milošević, uz pojašnjene da ga više zanimaju društvene od prirodnih nauka.

jedan Bosanac tri istorije :fantom:

offtopic... javlja mocart da i Sumu produljujete

Edited by MiddleClass

Savo potvrdio Sadika I Sumu i od juna.

od juna do avgusta :happy:

1 hour ago, *edited by mod said:

Savo potvrdio Sadika I Sumu i od juna.

saglasili smo se oko svega, u narednim danima će će to učiniti i direktor i predsednik, a sam Sejduba je lično rekao da nema ništa protiv da ostane.

Ne bi se bas reklo da je zavrseno

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout