copkillah Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 ja stvarno ne vidim potrebu da trolu odgovaramo na glupa pitanja na koje odgovore već zna
MiddleClass Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 54 minutes ago, BlackGeorge said: Da. Imam isto mišljenje i o KK. Trinkijeri treba da ostane. Ako aludiraš na Ostoju (uprava), manje više slično kao i za ova vazuravučelić govna. Vučićev poltron koji nam neuspešno prodaje maglu preko medija. Borba preko "institucija" a ovamo ga preko istih j..e ko i kako stigne. Bokan, Čović... Nekako mi se cini da je to povezano sa rezulatatima. Na kk topiku pisete iskljucivo o kosarci. Ne pominjete kosarkaskog Vazuru. Kao sto posle titule Marka Nikolica niste pisali o Vazuri no ste pisali koga bi valjalo dovesti da se napadne grupna faza LŠ. Vazure su dovele i Trinkijerija i Sava, ali dobro neka bude da je trolujem i da su Vazure sns, a Trinki i Savo opozicija!
BWA Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 cijenis da su rezultati u kosarci bolji od rezultata u fudbalu?
Mark Rothko Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Postoji priča da je brat Sadik konačno stoprocentni član Partizana. Romi će navodno biti plaćeno 1,6 miliona u naredne 3 godine.
*edited by mod Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 E ako se to desi sa sumom i sa nathom onda se ima čemu nadati. Sent from my H3213 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 neka ga suma, iguman manastir za nathka bi se valjalo potruditi
J.R. Cash Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Cerkez ima trogodisnji ugovor s Parizanom. Suma je ozbiljan igrac za nase uslove i valjalo bi ga zadrzati ako cena nije previsoka.
Cash Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: neka ga suma, iguman manastir za nathka bi se valjalo potruditi Zasto iguman za brata seju :(
ZokiAsov Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Navodno su mu nudili da ostane za manje pare, a on im reko pozdravi je, pozdravi... Necu suzu pustiti za njim ako ode
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 33 minutes ago, Cash said: Zasto iguman za brata seju :( neka ga
MiddleClass Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 (edited) „Stalno govorim da bih bio profesor istorije. To mi je bio omiljeni predmet. Nije mi prošao dan bez istorije, čak i danas, naše ili svetske, mislim da sam naučio bar tri paralele srpske istorije: zvaničnu, nezvaničnu i tajnu. To, valjda, samo kod nas ima. Još neke delove otkrivam u poslednje vreme“, dopunio je Milošević, uz pojašnjene da ga više zanimaju društvene od prirodnih nauka. jedan Bosanac tri istorije offtopic... javlja mocart da i Sumu produljujete Edited December 3, 2019 by MiddleClass
*edited by mod Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Savo potvrdio Sadika I Sumu i od juna. Sent from my H3213 using Tapatalk
ZokiAsov Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 1 hour ago, *edited by mod said: Savo potvrdio Sadika I Sumu i od juna. Sent from my H3213 using Tapatalk Quote saglasili smo se oko svega, u narednim danima će će to učiniti i direktor i predsednik, a sam Sejduba je lično rekao da nema ništa protiv da ostane. Ne bi se bas reklo da je zavrseno
Recommended Posts