*edited by mod Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Časti UTD. Šteta što nismo pogodniji raspored imali Sent from my H3213 using Tapatalk
Ted Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 nema to veze....ako nam se strategija svodi na to da racunamo na bodove protiv necijeg treceg tima, onda bolje da ne ucestvujemo mogli smo mi izvuci barem bod, ako ne i vise u Bgd, za tim moze da se zali hrabro veceras, pa kako ispadne....napred Partizan!!!!
twisted Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 evo zvanično da napišem: mi smo jedna seljačka luzerska provincijalska ekipa još goreg mentaliteta, za koju važi da je 1000 din keša vrednije od gledanja uživo. potpisujem da neću sebu dopustiti da ih gledam uživo pogotovu u gostima dok sam živ. Pa do pola noći ne mogah da zaspim od besa i stresa. usta vas bolela!!!
Ted Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 30 minutes ago, twisted said: evo zvanično da napišem: mi smo jedna seljačka luzerska provincijalska ekipa još goreg mentaliteta, za koju važi da je 1000 din keša vrednije od gledanja uživo. potpisujem da neću sebu dopustiti da ih gledam uživo pogotovu u gostima dok sam živ. Pa do pola noći ne mogah da zaspim od besa i stresa. usta vas bolela!!! sve ovo može da se napiše u dve reči....volim Partizan
MiddleClass Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Srecan vam Dan republike komsije jugosloveni!
BWA Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 hvala bosanac! srecan i tebi 25.11.retroaktivno.
Ted Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 hvala na cestitkama, ja trazio slobodan dan al nece da daju....moze samo sveti ovaj, sveti onaj....za nas nista. diskriminacija.
Delija67 Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Mom dedi je danas krsna slava Sveti Matej, tako da mozes njega da navedes kao legitimnog sveca.
mozzer Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Samo za sladokusce - ima i kratki snimak http://volimpartizan.rs/na-danasnji-dan-republike-novembar-29-1952-partizan-crvena-zvezda-60-30video-72463/
MiddleClass Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 5 hours ago, Ted said: hvala na cestitkama, ja trazio slobodan dan al nece da daju....moze samo sveti ovaj, sveti onaj....za nas nista. diskriminacija. Sto bi rekao Bazdarevic posle jednogodisnje suspenzije - Mrze me jer sam Jugosloven...
copkillah Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 (edited) 4 hours ago, Delija67 said: Mom dedi je danas krsna slava Sveti Mateja Kežman, tako da mozes njega da navedes kao legitimnog sveca. +1 Edited November 29, 2019 by copkillah
mozzer Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Ne vredi drugari, ova zemlja je satrta, upropastena i unistena - Naravno da nam je sada teže nego u četvrtak uveče. Shvatamo da smo izgubili potencijalnih 5.000.000 evra, lakše bismo doveli i prodali neke igrače u januaru i junu. Međutim, to je fudbal, moramo da izvučemo pouke, podignemo glavu i pobedimo Mačvu. Idemo dalje - rekao je Vazura za "Žurnal". Nastavio je u istom ritmu. - Izgubili smo ozbiljan novac činjenicom da nismo prošli dalje. Kad se igra Liga Evrope, sve je stabilnije: mnogo više para, transfera... Ekipa je selektirana tako da imamo mlade, ekstra mlade, starije i ekstremno starije igrače. Eto, kada se tako nešto napravi, cene najmlađih idu gore. Međutim, velika, velika prilika je propuštena. Evropa je mogla i dalje da gleda Partizanove bisere - zaključio je Vazura. Kakva su ovo govna hbt... ko su roditelji tih ljudi sta je to....
gone fishing Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 5 milki izgubili, izgleda da je tačno što je pričao žex, ovi iz uprave i trener su stvarno planirali da osvoje le to je jedini način bio da se dobiju te pare - ako je mislio da će prolaz dalje podići cenu igračima, samo neka pogleda ganchester, npr oni igrača koji je dao 2 gola liverpulu ne mogu da uvaljaju ni u kinu
đorđe geprat Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 2 hours ago, mozzer said: Ne vredi drugari, ova zemlja je satrta, upropastena i unistena - Naravno da nam je sada teže nego u četvrtak uveče. Shvatamo da smo izgubili potencijalnih 5.000.000 evra, lakše bismo doveli i prodali neke igrače u januaru i junu. Međutim, to je fudbal, moramo da izvučemo pouke, podignemo glavu i pobedimo Mačvu. Idemo dalje - rekao je Vazura za "Žurnal". Nastavio je u istom ritmu. - Izgubili smo ozbiljan novac činjenicom da nismo prošli dalje. Kad se igra Liga Evrope, sve je stabilnije: mnogo više para, transfera... Ekipa je selektirana tako da imamo mlade, ekstra mlade, starije i ekstremno starije igrače. Eto, kada se tako nešto napravi, cene najmlađih idu gore. Međutim, velika, velika prilika je propuštena. Evropa je mogla i dalje da gleda Partizanove bisere - zaključio je Vazura. Kakva su ovo govna hbt... ko su roditelji tih ljudi sta je to.... čovek plače što mu je izmakao procenat i od kupovine i od prodaje mesa.
Recommended Posts