kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 dete filip potpisao/produžio ugovor na 3 godinr
ManicMiner Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Za one koji su propustili, trenutak kada Brazilac otresa laktom Stojkovica :
SNARC Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Sekund pre gola je bio penal..a uz gol (regularan, naravno) moralo je i dodatno slobodno da se svira. Dakle, 3:2 za Zvezdu. Cekamo da se Vucic vrati iz NYC i da pravda konacno pobedi.
ZokiAsov Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Sta znam vise nekako verujem Maji Vujovicu nego sopstvenim ocima
BWA Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 eno ga brat toza mijailovic grmi. pita otkud pare za teleoptik i kako je stadion vojske srbije postao stadion fkp. pominje i sajbera i sud udruzenog rada, polemisao bi o tim presudama i titulama. glupan se lozi se na "ako te smene ja secem vene" 😁 i mahanje zastavama sa toletovim likom. ovaj gospodin na kraju zakljucuje kako je zvezda narodni klub, te da bi i partizan trebalo da bude narodni klub, jer sad valjda nije..
sekretar Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Samo neka oni pricaju o tome i ne spominju svoju igru, drug Savo neka unapredjuje igru i dalje, ja zadovoljanSent from my iPhone using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 3 minutes ago, BWA said: toza mijailovic grmi.
gone fishing Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 (edited) lol bolje da šajbera ne spominje, jer kad žex izađe sa dokazima vba koja je istog uhapsila dok je u jednoj bečkoj zlatari pokušavao da proda dukate koje su mu dali iz narodnog kluba kako bi im doneo titulu ima da se češu gde ih ne svrbi Edited September 27, 2019 by gone fishing
Recommended Posts