Mark Rothko Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 15 minutes ago, Nikola77 said: potpuno logičan stav navijača kluba za koje je najveći uspeh u istoriji zamalo pobeda od 0:0 nad realom, stoga nikada neću moći da shvatim koliko vama znači svaka pobeda nad zvezdom Zamalo Realu jednom nismo dali 4 komada... ali i tih 3 - 0 im je bio jedan od najtežih poraza u Kupu šampiona. Ali što bi ti to morao da znaš, najlakše je lupetati. Hajde da nešto naučiš da ne ispadaš u društvu uvek kakav si sada ispao.
Constantin Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Nostalgija...kad fudbalerima sneg nije smetao...
Nikola77 Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 7 minutes ago, Mark Rothko said: Zamalo Realu jednom nismo dali 4 komada... ali i tih 3 - 0 im je bio jedan od najtežih poraza u Kupu šampiona. Ali što bi ti to morao da znaš, najlakše je lupetati. Hajde da nešto naučiš da ne ispadaš u društvu uvek kakav si sada ispao. Znaš ti odlično na šta sam mislio, sigurno ne na utakmicu čiji su savremenici ili na žalost pokojni ili u dubokoj starosti, nego na potonje generacije navijača kojima su se decenijama nakupljale sportske frustracije i kompleksi, pa im je (kao što i na ovom forumu to otvoreno priznaju) posle promašene šanse saše ilića protiv reala, najveći uspeh i radost pobeda nad zvezdom.
Mark Rothko Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 2 minutes ago, Nikola77 said: Znaš ti odlično na šta sam mislio, sigurno ne na utakmicu čiji su savremenici ili na žalost pokojni ili u dubokoj starosti, nego na potonje generacije navijača kojima su se decenijama nakupljale sportske frustracije i kompleksi, pa im je (kao što i na ovom forumu to otvoreno priznaju) posle promašene šanse saše ilića protiv reala, najveći uspeh i radost pobeda nad zvezdom. U jbt, kolika rečenica, a možda i ima nekog smisla. Ti si baš izgoreo od juče. Drži se.
napadaj Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Reč "kompleks" nepogrešivo odaje kakav mozak je sa druge strane monitora Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Goranz Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 11 minutes ago, Mark Rothko said: U jbt, kolika rečenica, a možda i ima nekog smisla. Ti si baš izgoreo od juče. Drži se. Klasičan GTR humor, podsmevaš se čoveku koji je u taj tekst uneo znoj, krv, suze i sve reči koje zna.
Nikola77 Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 5 minutes ago, Mark Rothko said: Ti si baš izgoreo od juče. Drži se. Najiskrenije, i posle 80-ak uživo odgledanih derbija sam poraz naravno da me i dalje iznervira (mada sa godinama to stanje posle utakmice sve kraće traje), ali ono zbog čega mnogo više pizdim poslednje dve godine su kukavička taktika milojevića i pičkasti stav igrača u derbijima. Sportski pozdrav
ZokiAsov Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 3 minutes ago, Nikola77 said: Najiskrenije, i posle 80-ak uživo odgledanih derbija sam poraz naravno da me i dalje iznervira (mada sa godinama to stanje posle utakmice sve kraće traje), ali ono zbog čega mnogo više pizdim poslednje dve godine su kukavička taktika milojevića i pičkasti stav igrača u derbijima. Sportski pozdrav Vidim da se mnogi zale na taj kukavicki pristup, ali da miloje nije tako izasao pukla bi petarda, budimo realni
ToniAdams Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 5 hours ago, Nikola77 said: Najiskrenije, i posle 80-ak uživo odgledanih derbija sam poraz naravno da me i dalje iznervira (mada sa godinama to stanje posle utakmice sve kraće traje), ali ono zbog čega mnogo više pizdim poslednje dve godine su kukavička taktika milojevića i pičkasti stav igrača u derbijima. Sportski pozdrav Sigurno
Filozof manijak Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Ko je ovaj Nikola i ko ga je pustio iz obdaništa na forum?
MocaVukotic Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 80-ak derbija, ej! I to je nesto! Sto posto, cale, vidim, mnogi ga zale!
Kreator Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 (edited) Kasnije se pojavio. Tek od ove sezone. Kalaba od januara pršti... Edit: ovo je odgovor rotku zašto nema filipa među 40 najtalentovanijih u evropi. Post je u međuvremenu nestao. Edited September 25, 2019 by BlackGeorge
Nikola77 Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 4 hours ago, MocaVukotic said: 80-ak derbija, ej! I to je nesto! Sto posto, cale, vidim, mnogi ga zale! ?
Recommended Posts