Moća Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 7 hours ago, Milošica said: .Nekako smo se dogovorili,za dobre pare,ali Terzić mu je nudio više.Bukvalno bi imao platu veću od Marina da je otišao tamo. ajde kaži da li stvarno veruješ u ovo što si napisao?
Milošica Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 (edited) Da.Tražio je i Jojića.Za Leonarda već ne znam da li je istina. Edited September 4, 2019 by Milošica
copkillah Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 8 minutes ago, Moća said: ajde kaži da li stvarno veruješ u ovo što si napisao? što, to bi se tačno uklopilo u majndset Terzićevog vlasnika
Milošica Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Pri tome to je skroz legitimno i normalno,i ja bih to uradio da sam na Terzićevom mestu. Ne znam čemu cimanje i takve reakcije. Spoiler
Azdaja Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Ako vam se ne sviđa, trk na krušku. Ajde Savo sad zategni sve da puca. Biće to dobra priča, plus tri godine ugovor. Uzeće se i neka lovica.
Mark Rothko Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Kukamo kako ova uprava nije dovela centarfora, a tako su isto uradili onomad na polusezoni kada su okupirali klub. Onda su odmah prodali oba špica, Škuntelara i Danka, igrače koji su postigli skoro sve golove do tada. Mislili su da su završili posao zbog koga su dovedeni, ali nisu računali da će klinac Šaponjić i Grbić Pera da pomanitaju.
Ted Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 gledao sinoc neki podcast, gost Uros Djurdjevic.....izmedju ostalog rece da nije hteo da ide u Oly, odnosno hteo je da ostane jos godinu u Partizanu....sta ce nama neprijatelji
April Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Gospodin Rajkovic bi bio epohalno pojacanje. Jedini Rajković koga priznajem je Ljubiša RajkovićSent from fav toy
twisted Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 realno, kad smo imali jači srednji red? natko, zdjelar, tošić (šta god da kažete o njemu u zadnjih x utakmica isto toliko asistencija), asano, mali fića raspucani, suma... jbt i SAD da nam fali napadač? jebem te srećo
Shaq Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 13 hours ago, Milošica said: Na Markeca sam mislio onaj dan kada sam pominjao povratnika.Nekako smo se dogovorili,za dobre pare,ali Terzić mu je nudio više.Bukvalno bi imao platu veću od Marina da je otišao tamo. Biće on veliko pojačanje.Nekako mi i dalje nismo kompletni,ali ovo je avion u odnosu na prošlu sezonu. naci ne znas za koliko je potpisao lazar, al znas da mu je zvezda nudila vise, cak toliko da bi bio skuplji i od marina, a pri tom ne znas ni za koliko marin igra.. tipican predstavnik vesnik/gtr medija™
Mark Rothko Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Bendtner na prvom treningu za Kopenhagen pokazao kakvog smo igrača ispustili... Sidiče Umare, kralju fudbalskih špiceva, oprosti neznalicama koji te hejtuju.
Recommended Posts