Ted Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Natko odličan, napokon imamo igrača koji može da spoji saigrača sa loptom. skoro svako dodavanje je bilo milimetarski precizno, pa i one dijagonale po 30, 40 metara ako je ikako moguće, Natko i Asano bi u revanšu trebalo od početka da igraju, a nadam se da će se i Ostojić vratiti do tada
BWA Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 2 minutes ago, twisted said: mislim da igraju. povukli se misle napašće nas na terenu koji nam je stran sa svih strana. trener mo očigledno misli da su mnogo brži i da će nas samelju kod kuće. drugačije nemam ideju zašto su se povukli u bunker. elem očigledno nam je fizička sprema postala jača strana od kako je savo došao (jel to najuren stari kondicioni?) povukli su se zato smo ih pritisli, a u igri su nam bili igraci koji dobro koriste otvoren teren.
Cane Vukic Prebranac Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 29 minutes ago, copkillah said: bez komentara
gone fishing Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 ali kkao natko traži loptama bambija, a i ovaj gleda samo njemu da doda biće show kada kerkez postane starter, šteta što nemamo nekog brzog špica da se sa bambijem ubacuje iza leđa protivničke odbrane
mozzer Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 10 hours ago, mozzer said: Kod mene 2:1 To bi bilo to otprilike
ZokiAsov Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Idemo da dobijemo i tamo, ako budemo cuvali ovu krhku prednost ispadamo. Raduju me lepe reci za izraelca, taman ce do revansa on i asano imati jos koji trening
Mark Rothko Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Prelazim u Treskov tim što se tiče Ožegovića. Ono kada je posle nekog odbitka iznenada ostao potpuno sam na desnoj strani, ulazi u šesnaesterac, pa umesto da centrira jer su na drugoj stativi Fića i Suma na 2 mestra od gola i niko oko njih, on liku koji mu dolazi bočno pokušava da probaci kroz noge. Naravno gubi loptu, ona dvojica naših ne veruju, on se kao nešto hvata za glavu. Smučio mi se tu.
SNARC Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Objektivni B92 kaze "Bruka Asana i fenomenalni Tosic" . Mozda su oni gledali Srecne ljude.
Kreator Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ahahah kakav pretenciozni pas vujačića ende ješa najbolji evropo eve nas +1 Odličan Nathko. Pravi plejmejker. Valjda će moći više da igra za nedelju dana. Bolji smo od ovih. Biće šteta velika ako ih ne prođemo. Imamo kakvu takvu prednost. Oni moraju da napadnu a tu ih čekamo iz kontre. Izmena Sadik/Fire nam nije donela ništa. Miletić je odigrao jednu od lošijih partija, dok je Urošević bio stvarno odličan. Stojković isto odličan. Trebaju nam kvalitetan štoper i centarfor da bismo bili kompletna ekipa. Ovako nam uvek malo fali... Tošić se na kraju iskupio za očajnu nepostojeću igru u prvom pol. Popravio igru u drugom. Inicirao akciju i finiširao za drugi gol. Valjda će ga ovaj drugar Nathko motivisati da igra bolje i sa više želje. Sumi čestitke za gol. Lepo je ti odradio. Odbrana zabrinjava. Mnogo fali taj Ostojić...
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 molim da se pohvali moj rad sa uroševićem
J.R. Cash Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Treba nam desni bek, moze Celavi onda na stopera.
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 jel imamo kakvog krštenog 15ogodišnjaka centarfora?
BWA Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 1 minute ago, mozzer said: To bi bilo to otprilike cestitke. ipak, moras biti malo manje realan. ovako se tvoje prognoze odrazavaju na stvarni rezultat😁 vise optimizma nam treba.
Ted Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 (edited) 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: molim da se pohvali moj rad sa uroševićem druže Simoviću, upravo ste predloženi za orden JNA sa lovorovim vencem Edited August 22, 2019 by Ted
Recommended Posts