Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

ahahah kakav pretenciozni pas vujačića

ende

ješa najbolji

evropo eve nas

Posted
Just now, copkillah said:

bijemo ove i tamo

+1

Posted

Bez Stojketovog ludila ponavljamo uspeh Čuke i idemo dalje.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Bezveze. Ovi bi prosli kao u Solunu da smo bili pravi™.

Posted

gazimo.

sasvim je dovoljno da ozegovic bude na terenu, pa da se sve preokrene u nasu u korist.

Posted

Šteta što nije sa nulom ili prizeljkivana trojka. 

Ako udju kako treba u tekmu mislim da možemo da odradimo posao. 

Posted

Moram da pogledam izvestaj kako su ovi dobili Aris kuci sa 3:0. 

Puno toga mi se ne uklapa veceras.

Posted

samo da i tamo nema nekog stepanovića da natopi teren

:isuse:

jel oni igraju na plastici?

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

jel oni igraju na plastici?

Ma da. Bice oni bolji doma, al valjda cemo i mi odigrati bolju utakmicu.

Natko je klasa, iako izgleda kao da ima 40 godina. Mozda bi valjalo probati sa Sejom kao laznom devetkom.

Posted

mislim da igraju. povukli se misle napašće nas na terenu koji nam je stran sa svih strana. trener mo očigledno misli da su mnogo brži i da će nas samelju kod kuće. drugačije nemam ideju zašto su se povukli u bunker. 

elem očigledno nam je fizička sprema postala jača strana od kako je savo došao (jel to najuren stari kondicioni?)

Posted

sad gledam golove i čini mi se da ne bi primili da je igrao Ostojić. Vujačić je, sa sve rukama na leđima, ovog lika pustio da šutira tako reći neometan

pobednički gol, ne zna se ko je bio bolji, fenomenalno dodavanje Asana koji je leđima okrenut golu, odlična reakcija Uroševića i realizacija Tošića

Bambiju se pišu asistencija i gol

Posted

Ovaj Natko je odmah pokazao da je odličan igrač. Kao i obično, Oževolina najgori na terenu i okolini, ne može loptu da pogodi.

Nadam se da će već sutra da ode bilo gde. Da je igrao Natko od početka, uvalili bi im još par komada.

Urošević opet dobar.

Posted (edited)

Džaba što Natko promeni stranu super, pogodi Miletića u trepavicu kad ovaj ne može da lupi šta će onda sa loptom

Tošić kad se zavuče u sredinu još i može da odigra neki pas nešto, kad je na strani, totalno je beskoristan

Edited by theanswer
Posted

Nisam mogao da gledam drugo, vidim brat Izraelac dobar?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...