J.R. Cash Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Zdjelar ne zna da doda. Kakav smo pacerski gol primili. Takav primamo od pocetka sezone. Kalaba se kocka i ispada a Celavi vecito na krivoj nozi.
Ted Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 gol koji smo primili ide na dusu Scekicu. samo jedan jednostavan pas ka Mileticu bio je dovoljan da udjemo u izglednu sansu, umesto toga on dodaje u noge protivniku i otvara kontru koja se zavrsava golom u nasoj mrezi
Lord Stef Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Morace Asano da vija ovog Bolija po boku, covek ima motor u dupetu.
J.R. Cash Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Just now, Ted said: gol koji smo primili ide na dusu Scekicu. samo jedan jednostavan pas ka Mileticu bio je dovoljan da udjemo u izglednu sansu, umesto toga on dodaje u noge protivniku i otvara kontru koja se zavrsava golom u nasoj mrezi Odbranili smo se tu. Posle je mali Stevanovic trazio Sadika dugom loptom.
Azdaja Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Izbunarili smo tih užasnih dodavanja brda. Videcemo reakciju na poluvremenu, mislim da će Savo da im očita bukvicu. 3:1 na kraju
Kreator Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 (edited) Ovde nešto nije u redu. Izgleda da su teren prenatopili vodom pa igrači imaju nekontrolisane pokrete. Neće ovde biti normalne igre ni u drugom poluvremenu. Ko se bolje snađe na klizalištu - pobediće. Edited August 22, 2019 by BlackGeorge
bags Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Meni kad je drug pricao o Sadiku mislio sam da se saljivo zajebava, ali ovo je gore nego sto sam ikada mogao zamisliti. Covek definitivno meni ne bi igrao ni za skolski tim. Bice valjda bolje u drugo posle izmena.
Redoran Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 2 minutes ago, copkillah said: Iskreno, to mi je više zajebao Miletić koji je proleteo po burek Ma jeste ali onda ovaj dotrčava brže-bolje međ dva Moldavcatm i stavlja ruke na leđa, tek da zagarantuje da im neće ama baš nimalo zasmetati. Kada ti štoper tako rezonuje možeš samo da plačeš. Dobra strana je što drugo poluvreme ne može da bude gore od prvog. Treba nam Samuraj, ovi ostavljaju dovoljno prostora.
SNARC Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Sadik & Tosic out..ubacuj Takumu i zidova, nek se rasporede kako god...gore od ovoga biti nece
J.R. Cash Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Kud se povredi onaj. Izmena je zajebaniji igrac, pogotovo sto ide na Miletica koji je skroz van forme.
ZokiAsov Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 41 minutes ago, Azdaja said: Zoki za sad rastrzano, graja dečja na sve strane. Klizav teren ne znam kako samo ali i naši I njihovi kao bambiji. Nas bambi ne postoji. Hvala matori. Izgleda da smo prilicno ocajni a pre dve nedelje protiv turaka smo bili prelepi. Bice bolje u drugom
*edited by mod Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Sadik mora napolje. Verovatno i tošić. Ove moramo dobiti na brzinu Sent from my H3213 using Tapatalk
BWA Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 sad stvarno treba da udje ozegovic. on se savrseno snalazi u ovom krljanju.
Ted Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 loš fudbal. dva protivnika koja bi da igraju napadački, ali im baš ne ide najbolje. ne znam šta je sa podlogom, ali nešto nije u redu. igrači se ne ponašaju prirodno, nemaju normalne reakcije, ni mi ni oni
J.R. Cash Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Stvarno, sta je s terenom? Kao da se na ledu igra. Nadam se da nije bila ideja da se ubrza teren protiv tima koji igra na vestackoj travi.
Recommended Posts