Azdaja Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 2 I 5 su uz Śćeku, budući nosioci montenegra. Pokaži malo poštovanja, mi smo klub koji će ih dici u visine. Djordje, igrali smo dovoljno što se kaže. Ovi su zreli za ispadanje iz lige. Odmarao je nosioce, lagano.
BWA Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 1 minute ago, BlackGeorge said: Kakvi smo bili? Nisam gledao.. odlicni, s obzirom na sastav. rad grozan. vjerovatno najgora ekipa u ligi, ali sve u svemu odigrali smo dobar mec.
Ted Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 3 minutes ago, BlackGeorge said: Kakvi smo bili? Nisam gledao.. odradili posao rutinski, pobeda nije dolazila u pitanje ni sekund, igrali klinci dobar deo tekme, Ožegović i Stevanović najbolji, da je bilo malo više koncentracije u završnici bilo bi bar duplo više golova
Ted Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 e, da, sad kad se pomenu najgora ekipa u ligi. kad smo igrali protiv mačve oni su bili najgori. kad smo igrali protiv napretka onda oni. danas je rad najgori. jel to znači, kad dođe derbi da će i Zvezda biti najgora u ligi. ili moža igramo tako da skoro svaki protivnik izgleda kao da je najgori u ligi. biće da je do nas, kad smo na nivou, ne može nam niko ništa. napred Partizan!!!!
BWA Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 4 minutes ago, Ted said: e, da, sad kad se pomenu najgora ekipa u ligi. kad smo igrali protiv mačve oni su bili najgori. kad smo igrali protiv napretka onda oni. danas je rad najgori. jel to znači, kad dođe derbi da će i Zvezda biti najgora u ligi. ili moža igramo tako da skoro svaki protivnik izgleda kao da je najgori u ligi. biće da je do nas, kad smo na nivou, ne može nam niko ništa. napred Partizan!!!! ne pada mi na pamet da umanjujem velicanstvenu predstavu nasih momaka karakterisanjem rada kao najgore ekipe u ligi. ali bez zajebancije, ljudi su primili 10 golova u gostima i dali samo jedan. da smo veceras bili u punom sastavu dali bismo im 5 minimum. napredak je daleko od najgore ekipe u jsl.
sidarta Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 11 minutes ago, BWA said: ne pada mi na pamet da umanjujem velicanstvenu predstavu nasih momaka karakterisanjem rada kao najgore ekipe u ligi. ali bez zajebancije, ljudi su primili 10 golova u gostima i dali samo jedan. da smo veceras bili u punom sastavu dali bismo im 5 minimum. napredak je daleko od najgore ekipe u jsl. Na žalost, u tom "punom sastavu" sa "nosiocima igre" Partizan je gori tim. Izostanak Sadika i Tošića nije nikakav hendikep i ne znam zašto ih Savo odmara kad su loši odmorni ili umorni. Jedini koji je falio večeras je Bojan Ostojić koji je povređen.
BWA Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 falio je i miletic i asano. ili da ipak istrcimo protiv moldea u danasnjem sastavu?
Ted Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 17 minutes ago, BWA said: ne pada mi na pamet da umanjujem velicanstvenu predstavu nasih momaka karakterisanjem rada kao najgore ekipe u ligi. ali bez zajebancije, ljudi su primili 10 golova u gostima i dali samo jedan. da smo veceras bili u punom sastavu dali bismo im 5 minimum. napredak je daleko od najgore ekipe u jsl. za napredak je bila priča pošto je imao loš start, tri vezana poraza ili tako nešto nisam ja neko ko može da presudi ko je najgori, ne pratim ni jedan klub osim Partizana, niti mogu da zamislim neki razlog koji bi me nagnao da gledam tekmu Surdulice i Javora ili Napretka i Inđije, primera radi. moguće da je Rad u lošoj formi, moguće da su sve ekipe još daleko od otimane forme, pošto je početak takmičenja. mislim da u ovoj ligi, sem četiri ekipe, nema neke velike razlike u kvalitetu. nije nemoguće da će na kraju TSC da bude poslednji a Rad peti ili šesti.
Kreator Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) 46 minutes ago, Tresko said: Da nije bilo malog Stevanovića, Radnik Surdulaja. 44 minutes ago, BWA said: odlicni, s obzirom na sastav. rad grozan. vjerovatno najgora ekipa u ligi, ali sve u svemu odigrali smo dobar mec. 43 minutes ago, Ted said: odradili posao rutinski, pobeda nije dolazila u pitanje ni sekund, igrali klinci dobar deo tekme, Ožegović i Stevanović najbolji, da je bilo malo više koncentracije u završnici bilo bi bar duplo više golova Hvala Vam. Dobro je, teraj dalje. Sada je na redu Molde. Edited August 18, 2019 by BlackGeorge
Kreator Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Istekao edit. E da, vidim da ni na klupi nije bilo Ivanovića što je pohvalno. Izgleda da smo otkačili i drugog spartakovca. Ali je bio smiljanić, što je razočaravajuće. Hitno nabaviti jednog zadnjeg veznog koji zna loptu napred da pošalje, a ovoga bećara šutnuti na splavove ili gde već. Na fudbalskom terenu mu nije mesto. Barem ne u Partizanu.
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 ne dozvoljavam da se na ovom svetom topiku tako govori o brt lolari
theanswer Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 dajte neke hajlajtse za nas što smo gledali košarku
BWA Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 da je ovaj mali stevanovic kojim slucajem u zvezdi, vec bi bio proglasen za najveceg talenta na planeti zemlji. ovako, suvoparne konstatacije u stilu "dva gola stevanovica u drugom poluvremenu" na stranu sto su ga poslije velsana sendvicari prekrstili u filipa stojkovica.
Kreator Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 15.minuta hajlajts aris -molde. Deluje kao da je lako moglo biti i 6:0
Mark Rothko Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) 13 minutes ago, theanswer said: dajte neke hajlajtse za nas što smo gledali košarku Odrali smo ih, ali ne znamo da li zato što su oni baš loši ili smo mi toliko dobri. Savo ubacio gomilu klinaca koji su fino odigrali, za neke morali da guglamo ko su. Od prvotimaca igrali Stojke, Zdjelar, Šćekić, Kalaba i Suma. Ožegović mogao da se proslavi, imao 5-6 odličnih šansi, dao jedan gol glavom preko čuvara, ostalo promašivao u svom stilu. Mali Fića odigrao doktorski, dao dva komada, imao par mesijevskih prodora, igrač utakmice. Vazura se u loži oblizuje, ima da ga proda za jedno 200-300 hiljada do kraja godine. Edited August 18, 2019 by Mark Rothko
Recommended Posts