Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

Evo nove šanse za Tošića da dobaci do živog zida loptu.

• Replies 6.8k
  • Views 474.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

jbt

:isuse:p

utakmica neodoljivo podsjeca na mec protiv novog pazara koju smo izgubili 3:2 a trener bio kiza milinkovic.

Opet Tošić otvara kontru Napretku, po ko zna koji put.:laugh: Pre toga, ne znam ko ono beše, se sapleo o travu sa obe noge, umesto da šutne loptu u gol.:laugh:

Mogao je makar Lazar Pavlovic da dobije sansu kad vec poklanjamo utakmicu. Vujacic, Ivanovic, Ozegovic i posebno Lola mnogo spustaju kvalitet tima.

Ko je ova dijabola "betonski premaz", koji jauče ovaj prenos na Areni?

mijenjaj sad covjece.

Čist penal za Napredak. Pavlović opasno loše izgleda danas. I kod prvog gola je pokušao isto, šanse da mu uspe ovo što je sada uradio su 5% i to 4% otpada na domaćeg sudiju. 

pa jbt 11 faulova više

prebijte i vi njih, kad je takav kriterij

rekoh, 40+ faulova.

On 11. 8. 2019. at 17:53, theanswer said:

Čist penal za Napredak. Pavlović opasno loše izgleda danas. I kod prvog gola je pokušao isto, šanse da mu uspe ovo što je sada uradio su 5% i to 4% otpada na domaćeg sudiju. 

Igra u paru s Vujacicem, a ispred je Lola. I kod te situacije nas je cupao posle groznog pasa Vujacica. Ako Partizan misli da bude ozbiljan ove sezone, mora da dovede jos desnog beka ili stopera i jos jednog centralnog/zadnjeg veznog. Zdjelar i Scekic ne mogu sami izneti celu sezonu.

On 11. 8. 2019. at 17:58, kud u maglu Simoviću said:

prebijte i vi njih, kad je takav kriterij

Ne igra Scekic.

Kako god se završi, zaprepašćeni sam kako Zdjelar deli duge lopte.
Kao rukom, jbt

Obratite pažnju u drugom poluvremenu.

Sent from fav toy

On 11. 8. 2019. at 18:04, April said:

Kako god se završi, zaprepašćeni sam kako Zdjelar deli duge lopte.
Kao rukom, jbt

Obratite pažnju u drugom poluvremenu.

Sent from fav toy

Pa džabe kad nema kome. Napred je padavičar Oževol, Buzdovan i mrtvi Tošić. U sredini Lola, nazad onaj Vujačić. Pa ovo su šokovi. A Cavo ima samo tri izmene.:laugh:

Asano I Madjija u igri. Savo se ne sprda kao prethodnici no menja odmah. 

da, savo ne čeka 60+ minut

Edited by kud u maglu Simoviću

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout