Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

Evo nove šanse za Tošića da dobaci do živog zida loptu.

Posted

utakmica neodoljivo podsjeca na mec protiv novog pazara koju smo izgubili 3:2 a trener bio kiza milinkovic.

Posted

Opet Tošić otvara kontru Napretku, po ko zna koji put.:laugh: Pre toga, ne znam ko ono beše, se sapleo o travu sa obe noge, umesto da šutne loptu u gol.:laugh:

Posted

Mogao je makar Lazar Pavlovic da dobije sansu kad vec poklanjamo utakmicu. Vujacic, Ivanovic, Ozegovic i posebno Lola mnogo spustaju kvalitet tima.

Posted

Ko je ova dijabola "betonski premaz", koji jauče ovaj prenos na Areni?

Posted

Čist penal za Napredak. Pavlović opasno loše izgleda danas. I kod prvog gola je pokušao isto, šanse da mu uspe ovo što je sada uradio su 5% i to 4% otpada na domaćeg sudiju. 

Posted

pa jbt 11 faulova više

prebijte i vi njih, kad je takav kriterij

Posted
5 minutes ago, theanswer said:

Čist penal za Napredak. Pavlović opasno loše izgleda danas. I kod prvog gola je pokušao isto, šanse da mu uspe ovo što je sada uradio su 5% i to 4% otpada na domaćeg sudiju. 

Igra u paru s Vujacicem, a ispred je Lola. I kod te situacije nas je cupao posle groznog pasa Vujacica. Ako Partizan misli da bude ozbiljan ove sezone, mora da dovede jos desnog beka ili stopera i jos jednog centralnog/zadnjeg veznog. Zdjelar i Scekic ne mogu sami izneti celu sezonu.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

prebijte i vi njih, kad je takav kriterij

Ne igra Scekic.

Posted

Kako god se završi, zaprepašćeni sam kako Zdjelar deli duge lopte.
Kao rukom, jbt

Obratite pažnju u drugom poluvremenu.

Sent from fav toy

Posted
1 minute ago, April said:

Kako god se završi, zaprepašćeni sam kako Zdjelar deli duge lopte.
Kao rukom, jbt

Obratite pažnju u drugom poluvremenu.

Sent from fav toy

Pa džabe kad nema kome. Napred je padavičar Oževol, Buzdovan i mrtvi Tošić. U sredini Lola, nazad onaj Vujačić. Pa ovo su šokovi. A Cavo ima samo tri izmene.:laugh:

Posted

Asano I Madjija u igri. Savo se ne sprda kao prethodnici no menja odmah. 

Posted (edited)

da, savo ne čeka 60+ minut

Edited by kud u maglu Simoviću
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...