Goranz Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 18 minutes ago, Pantelija jr said: Je li taj Honda brz ili hitar? Sam oceni.
BWA Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 33 minutes ago, Pantelija jr said: Je li taj Honda brz ili hitar? lipi kaze da nije ni jedno ni drugo. salu na stranu, mislim da od ovog nema nista.
Ted Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 danas igramo, jel da? u tom slucaju samo da kazem da smo bolji i da pobeđujemo i osvajamo titulu. korak po korak, svaki lepsi od prethodnog
BWA Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 danas gostujemo u krusevcu. protivnik organizovan, finansijski stabilan, a ne treba sumnjati u to da ce biti silno motivisan da se iskupi zbog nesto losijeg starta u prvenstvu. u praksi, mozemo ocekivati 40+ faulova na igracima fkp, kao i prigovore na svaku odluku sudije sirokog kojeg je onomad dr terzic raskrinkao otkrivsi nam da je isti grobar i dokumentujuci to fotografijom navedenog sudije u partizanovom dresu. ipak, uz bespostednu borbu i malo srece mozemo do boda, a mozda i do tri.
Azdaja Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Bio ni red da ih useremo, otkako nema čika Miše, nije to to.
Ted Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 jel ima tamo fudbalska podloga sada....ili je jos uvek the podloga, oko koje se prave strategije tipa nemaju sanse, bolje poznajemo rupe od protivnika, daj boze da padne kisa u brlogu nam nema ravnih
levi Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 4 minutes ago, Ted said: jel ima tamo fudbalska podloga sada....ili je jos uvek the podloga, oko koje se prave strategije tipa nemaju sanse, bolje poznajemo rupe od protivnika, daj boze da padne kisa u brlogu nam nema ravnih nema više brloga, svi su sredili terene. mada je pitanje koliko će da im traju
BWA Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 ako nema brloga, onda nase sanse rastu. sad sam vec siguran u osvajanje 1 boda.
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 kruševac, niš, subotica, novi sad, jna ne znam gde je još menjano
Pantelija jr Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 RiP Jusufi zaboravio da se upišem kad sam prvi put pročitao RiP Čurović jbg, baš mlad Čurović ode
Tresko Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 (edited) 1 hour ago, Ted said: jel ima tamo fudbalska podloga sada....ili je jos uvek the podloga, oko koje se prave strategije tipa nemaju sanse, bolje poznajemo rupe od protivnika, daj boze da padne kisa u brlogu nam nema ravnih Kakve veze ima podloga, kad je Cavo stavio u tim Buzdovana. Dodaj tome još i Oževola..........i ni bod nije siguran. Kapiram odmaranje igrača, ali opet Buzdovan u timu. I evo odmah Buzdovan, sa 10 metara šutira 6 metara pored gola. Nisam video da igra i Lola. Uh jebote.......... Edited August 11, 2019 by Tresko
Recommended Posts