Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Pantelija jr said:

Je li taj Honda brz ili hitar?

image.png.8571fb8b525ea39bbd63703b5edccf92.png

Sam oceni.

Posted
33 minutes ago, Pantelija jr said:

Je li taj Honda brz ili hitar?

lipi kaze da nije ni jedno ni drugo.

salu na stranu, mislim da od ovog nema nista.

Posted

konnichi wa

🇯🇵

Posted

danas igramo, jel da?

u tom slucaju samo da kazem da smo bolji i da pobeđujemo i osvajamo titulu. korak po korak, svaki lepsi od prethodnog

Posted

danas gostujemo u krusevcu.

protivnik organizovan, finansijski stabilan, a ne treba sumnjati u to da ce biti silno motivisan da se iskupi zbog nesto losijeg starta u prvenstvu.

u praksi, mozemo ocekivati 40+ faulova na igracima fkp, kao i prigovore na svaku odluku sudije sirokog kojeg je onomad dr terzic raskrinkao otkrivsi nam da je isti grobar  i dokumentujuci to fotografijom navedenog sudije u partizanovom dresu.

ipak, uz bespostednu borbu i malo srece mozemo do boda, a mozda i do  tri.

Posted

Bio ni red da ih useremo, otkako nema čika Miše, nije to to. :)

Posted

preminuo je dejan čurović

:cry:

Posted

jel ima tamo fudbalska podloga sada....ili je jos uvek the podloga, oko koje se prave strategije tipa nemaju sanse, bolje poznajemo rupe od protivnika, daj boze da padne kisa u brlogu nam nema ravnih

Posted
4 minutes ago, Ted said:

jel ima tamo fudbalska podloga sada....ili je jos uvek the podloga, oko koje se prave strategije tipa nemaju sanse, bolje poznajemo rupe od protivnika, daj boze da padne kisa u brlogu nam nema ravnih

nema više brloga, svi su sredili terene. mada je pitanje koliko će da im traju

Posted

ako nema brloga, onda nase sanse rastu. sad sam vec siguran u osvajanje 1 boda.

Posted

kruševac, niš, subotica, novi sad, jna

ne znam gde je još menjano

Posted

RiP Jusufi

zaboravio da se upišem kad sam prvi put pročitao

RiP Čurović

jbg, baš mlad Čurović ode

Posted (edited)
1 hour ago, Ted said:

Kakve veze ima podloga, kad je Cavo stavio u tim Buzdovana. Dodaj tome još i Oževola..........i ni bod nije siguran. Kapiram odmaranje igrača, ali opet Buzdovan u timu.:puke:

I evo odmah Buzdovan, sa 10 metara šutira 6 metara pored gola. Nisam video da igra i Lola. Uh jebote..........

Edited by Tresko
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...