Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

jbg. dragiša zna jer bi on fasovao mardelj

u sređenijem svetu

Al' se posrao u usta tupči i ljomberu nepismenom onaj Vuletić:

– On se, u velikom naporu kognicije, bavi razlikovanjem sinonoma ‘brz’ i ‘hitar’ isto koliko bi razlikovao termine ‘glup’ i ‘neinteligentan’.

On baštini tradiciju izmišljanja nekih medijskih poslenika, pa ističe kako je Marčelo Lipi (koji je radio kao trener u Kini) tvrdio da je Asano (Japanac koji nikad nije igrao u Kini) toliko limitiran ‘da ga nikad ne bi video ni u rezervama svog tima, ali je morao da ga zbog marketinga ubacuje’.

• Replies 6.8k
  • Views 476.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

profa je hit na tw

al mora da se translatuje sa lat. 

profa baš ne bira bitke. kakav duel titana

6 minutes ago, April said:

I tako, pita Lipi Dragišu...

Dok su sedeli na kafi u Japanu i Londonu.:D

a možda je to pričao u top golu na radio italia?

danas u krusevcu igracemo sa stoperskim parom- vujacicic-dinga.

umjesto scekica, bice tu beskompromisni lola smiljanic.

6 minutes ago, BWA said:

beskompromisni lola smiljanic.

brt lolara

:Hail:

17 hours ago, levi said:

profa baš ne bira bitke. kakav duel titana

37r1rx.jpg

Navodno I Asano u prvoj postavi. Mora da se baci okano na tekmu danas. 

Hijaooo...

Nezvanično, nova želja Partizana je Keisuke Honda! Slavni Japanac, nekadašnji igrač CSKA iz Moskve i Milana, prošlu sezonu proveo je u Melburnu, istekao mu je ugovor i sada je slobodan igrač. Honda ima 33 godine i prepostavka je da trenutni budžet beogradskog kluba može da izdrži njegovu platu.

Glavna “veza” u celom poslu treba da bude Hondin zeljak Takuma Asano, koji je sjajno debitovao u duelu sa Malatijom. Takođe, značajnu ulogu može da odigra i Zoran Tošić. Iskusni fudbaler Partizana je četiri godine igrao sa Hondom u redovima Moskovljana.

Razvili smo fetiš.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Čajna Taun... :fantom:

Je li taj Honda brz ili hitar?

Ja tek sad video. RIP Jusufi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout