harper lee Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Ocekivano, Dom je imao snage za ta dva seta i to je bio kraj. Rafa je imao ludacku srecu s razvojem situacije u polufinalima Rima i Pariza ali karma cuva svoje sampione. 12 titula na jednom GS turniru, kapa do sljake. To je rezultat koji ce biti najteze oboriti, teze i od Rodzerovih 20 GS-ova. Nerealno. A osvajace ih jos.
Jumanji Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Sto ima 12 RG, nego sto ima 12/12 u finalima, stvarno fenomen sa nekom posebnom aurom u Parizu.Ajd da se i ova prasina zavrsila vise -.-Da odmaram oci sad malo u zelenilu, a i dusu ranjenu, nadam se [emoji4]
stoka Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 A sad - trava! Vreme je za balvane koji pucaju servise dvesta na sat, vreme je za bele suknjice teniserki, vreme je za terene koji ostanu bez trave na osnovnoj liniji već nakon prvog meča ...
Jumanji Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Nekad je ostajao teren bez trave, bio putic od servis linije do mreze, promenio se tenis [emoji846]Pa dobro mesec dana cete izdrazati, najkrace traje. Je l leto ili nije [emoji4]
Cash Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 2 hours ago, Jumanji said: Sto ima 12 RG, nego sto ima 12/12 u finalima, stvarno fenomen sa nekom posebnom aurom u Parizu. Ajd da se i ova prasina zavrsila vise -.- Da odmaram oci sad malo u zelenilu, a i dusu ranjenu, nadam se Ti otvaras topik za Wimbldon.
Arkadija Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 2 hours ago, Jumanji said: Sto ima 12 RG, nego sto ima 12/12 u finalima, stvarno fenomen sa nekom posebnom aurom u Parizu. Ajd da se i ova prasina zavrsila vise -.- Da odmaram oci sad malo u zelenilu, a i dusu ranjenu, nadam se Lično obožavam travu i ovo mi je najlepši deo teniske sezone. Potpuno su me unesrećili kada su AO i USO prešli na beton.
eumeswil Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 2 hours ago, harper said: Rafa je imao ludacku srecu s razvojem situacije u polufinalima Rima Na šta misliš? To što je Novak igrao 3 seta sa Švarcmanom?
Jumanji Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Ti otvaras topik za Wimbldon. [emoji3] Jaooo nisam ja srecne ruke, nije to bas pametno [emoji20] zar ne otvara@Arkadija?
stoka Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Meni da daju da otvorim topik o Bimbldonu, Nole bi ga sigurno uzeo ...
Zli Gli Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 13 minutes ago, renne said: Nek svako osvoji po jedan Vimbldon +1
iDemo Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 15 hours ago, Tsai said: Sticice Nadal dedu samo titulama na RG, nek Nole uzima ostala tri +101
Recommended Posts