eumeswil Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Da imaju krov, jel bi smeli da ga zatvore zbog vetra?
gone fishing Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 statistika do sada jasno kaže ko više želi pobedu, tj ko ide po nju, a ko čeka na grešku protivnika, što obično prolazi u 3 od 4 meča ali avaj danas izgleda nije takav slučaj
MiddleClass Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Ajde Nole pojuri goata. Ne brukaj se sad kad si blizu...
Rumpelstiltskin Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Poznat kao igrač koji svoj maksimum daje samo kad su besprekorni uslovi. A ovde su uslovi očaj živi. Morao da promeni celokupan stil igre. Nema vinera koji njega karakterišu jer ni sam bog ne zna gde lopta ide kad se udari, kakve linije kakve pičke materine .. Koliko ste bekend paralela videli juče i danas ? Koliko ? Ni jednu. Koliko za njega atipičnih izlazaka na mrežu ? Koliko ? Preko 50 mislim. Šta oćete koj kurac ? Šta ?! Alal mu vera na borbi !!!!Sent from my MI 6 using Tapatalk
nisam ja Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 13 minutes ago, banecare1 said: sa ovim pauzama ja nemam dovoljno piva kuci 😂
peralozac Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 On 6.6.2019. at 9:27, banecare1 said: otisla zena sa decom na ferije, napokon nadjoh vremena da popravim kuler 23 minutes ago, banecare1 said: sa ovim pauzama ja nemam dovoljno piva kuci A kuler?
Arkadija Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Da, bre, zaboravismo na zensko finale. Kad ce tek one da stignu da odigraju i u kakvim uslovima.
eumeswil Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Može lako ispasti da je Gofan pružio najveći otpor Nadalu na turniru.
Ayatollah Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 16 minutes ago, MiddleClass said: Kad je nastavak? Prognoze? Nadal osvaja, kako god da se završi danas.
Recommended Posts