duda Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 u četvrtak neki dani austrije mene zanimaju ove slatke stvari, tipa, saher, švarcvald, crumble cake da li je to dolazilo do sada i da li je neko kupovao ? iskustva ?
renne Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Štrudle su odlične. Grickalice takođe. Kao i sve bele kobasice
duda Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 (edited) 4 minutes ago, renne said: Štrudle su odlične. Grickalice takođe. Kao i sve bele kobasice fala ove neke torte nisi kupovao ? ed. zapravo ovo nisu dani austrije, to sam ja nešto automatski u svojoj glavi prevela piše, ukusi alpa, a vidim da je je većina proizvedena u nemačkoj Edited January 21, 2020 by dùda
Moća Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Ja sam kupovao ciz kejk i dobar je. Kakve su one virsle u tegli?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
nisam ja Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Kakav si ti egzamplar moćo. Tebe bi isto trebalo u tegli sačuvati.
mlatko Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Ja sam kupovao ciz kejk i dobar je. Kakve su one virsle u tegli? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk volim te teglovane, socne, ukusne i hrskave. budu dimljene uglavnom cinimse. tesko ih je ovde umene naci osim u Lidlu, nisam jeo 10 godina mada nadjem krace i deblje u pakovanju po dve slican ukus i miris. u jednom diskontu koji se zove IN'S... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Moća Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Hvala probace se.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
gospa buba Posted January 21, 2020 Author Posted January 21, 2020 Ja sam kupovao ciz kejk i dobar je. Kakve su one virsle u tegli?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkjab to i zbog tegle uzimala.sent from bubamoto
duda Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 On 19.1.2020. at 10:04, banatjanin said: U Lindi brutalan avokado, sitan i savršeno zreo, u mrežici od 700gr za 360 dinara Potvrđeno. Kupila juče. Savršen.
nisam ja Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Juče me žena nešto isforsira. Aj 'nećemo ništa suhomesnato' Nećemo, pun fridž domaćih sranja tek stiglih sa sušenja. 'a da uzmemo za picu'? Aj Ja vidim neku prašku, reko aj to, oće ona nešto drugo. Aj i to. Pogledam kod kuće, ovaj prednji list ok, ovo ispod pobraonilo. Ne smem da pitam gde je gledala jer mogu to isto da pitam kad se udavala. Kao ima neki tiganj, vok. Soma i po. Reko ne zbam koji će nam al aj. Dođem kući, skinem onaj karton i odlepim nalepnicu, kad ogrebotina ispod. Mater im muljatorsku. Kupio sam i neku štrudlu s makom, al ne onu s pekare nego neku u celofanu. Slatki lebac s malo maka. I to ću da im vratim. Teo da probam i neku čokoladu s cimetom od jedno 250 din. Bezveznjikavo isto. Linda treš.
Jumanji Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Nisi imao srece. Cesto kupim tu Prasku (ako je ta), odlicna je.Inace crna cokolada 56%, sa sour cherry & chili musom, savrsena. Doduse i poskupa.
*edited by mod Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Nisi imao srece. Cesto kupim tu Prasku (ako je ta), odlicna je.Inace crna cokolada 56%, sa sour cherry & chili musom, savrsena. Doduse i poskupa.Ta praška je dobra. Nažalost u zadnje vreme je viđam samo u listićima. Pre je bila i u komadu, još bolja. Sent from my H3213 using Tapatalk
nisam ja Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 ne znam bome koja je. tj dal je ta koju vi hvalite. pikok je taj brend njiov, i nasečeno u onoj foliji. nisam gledo oklen je. al nije ni praška problem no ta druga salama što je žena uzela.
*edited by mod Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Stigao dobar francuski senf sa semenkama Cini mi se da ima i Dijon uz onaj njihov sto ga stalno ima u ponudi.
Frank Pembleton Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Stigao dobar francuski senf sa semenkama [emoji4] Cini mi se da ima i Dijon uz onaj njihov sto ga stalno ima u ponudi.Jel bolji od 365 Dijon-a iz maksija? ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts