banatjanin Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 59 minutes ago, Jumanji said: E ne znam za taj u mrezici, onaj na komad je uvek tvrd ko kamen. To na akciji? Ne znam da li je akcija, mislim da ne. A nije ga bilo ranije, to je novo Uzeo sam svežu patku, dobro je izgledala, mesnata i masna. Sad ispekli za nedeljni ručak, javiću kakva je
Zli Gli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Ja uzeo pilece, curece, junece, svasta nesto od mesa do sad kupovao i sta znam, meni je sve ok. Ne znam odakle ljudima tripovi da je kvalitet upitan, jbg.
Sestre Bronte Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 lidl, oradea, izbor bar 50% veći, cene niže, bar za ono što sam gledao (mahom alkohol tako da jbg) ja ne ulazim tamo više, dok ne stignu sami sebe
kud u maglu Simoviću Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 54 minutes ago, Braća Strugacki said: oradea šta ćeš tamo crni brate?
duda Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: šta ćeš tamo crni brate? Šta je to uopšte ? Mislim "oradea,'
Sestre Bronte Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) 8 minutes ago, dùda said: Šta je to uopšte ? Mislim "oradea,' ideš temišvar arad salonta i onda 34-35 km posle salonte naiđe oradea, ako ne paziš @kud u maglu Simoviću - posao, posao Edited January 19, 2020 by Braća Strugacki
kud u maglu Simoviću Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) 5 minutes ago, dùda said: Šta je to uopšte ? Mislim "oradea,' grad/banja ljuti banat Edited January 19, 2020 by kud u maglu Simoviću
Sestre Bronte Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 10 minutes ago, dùda said: Šta je to uopšte ? Mislim "oradea,' nije moj imgur, ali poslužiće valjda nije oradea, ali lepo slika taj neki duh vremena, kako vole da kažu nemaštoviti novinari https://imgur.com/a/f9HGa#bvUkgor
kud u maglu Simoviću Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 15 minutes ago, dùda said: Aaaa al' sam Koštunicatm opuśi se. potpuno abitno mesto, igrom slučaja samo ga posetili brat s. i ja ja sam bio u šoku kad sam ga posetio, reklo mi banja, i ja očekivao vrnjačku banju. ono raskrsnica, crkva, škola. ono bokte grad ko novi sad, aerodrom, ako se ne varam metro, il nekakav đavo pod zemljom što ide. i tako rumunjska kao takva
triple_nippled Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 26 minutes ago, Braća Strugacki said: nije moj imgur, ali poslužiće valjda nije oradea, ali lepo slika taj neki duh vremena, kako vole da kažu nemaštoviti novinari https://imgur.com/a/f9HGa#bvUkgor ovo hunedoara? ciganska mala. skroz nadrealno mesto. vidjao ovakve kuce na jos nekoliko mesta u rumuniji, ali kao u hunedoari nigde. https://www.dailymail.co.uk/news/article-2655054/Flash-Romanian-gypsies-UK-registered-cars-colourful-palaces-thought-funded-criminal-activities-up.html
Sestre Bronte Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 ovo je huedin, a slični su hunedoara i strehaia ima još, ali ova sela su mi najbolja
Pegin Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: grad/banja ljuti banat Ni blizu, Crișana , Krišan, malo severnije i dosta drugačije od Banata... Banat je južno a Krišan severno od reke Mureš.
kud u maglu Simoviću Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 ceo put, vršac, temišvar, arad su mi bili asocijacija na ljuti banat. ona sela oko(do) vršca, sve je isto/slično do arada
duda Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Ne znam ništa o Aradu ali ne volim da čujem za taj grad jer znam da su u tamnicama Arada poumirali u nehumanim uslovima neki Hercegovci, iz familije moga muža. Bili su austrougarski zarobljenici. Sorry za off.
Recommended Posts