duda Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 (edited) ja nekako ne volim da kupujem u lindi ništa za jelo, ne tvrdim da ne valja, nego valjda stvar navike najviše volim da pazarim neke sitnice, za kuhinju pre svega takođe, zna ponekad da naleti dobar pamuk, pižame, majice, jednom kupila odlične čarapice od organskog pamuka naravno, ima i dosta sintetičkog smeća, zato treba pratiti šta im dolazi košulju jednom prilikom mužu kupila, 100% pamuk, flanelska, kaže da nije nosio udobniju ed. i da, jednom pazarila onaj kikiriki u ljusci, nosila na ga na selo jer sam videla da rođaci kupuju neki taj rinfuzni u lokalu naravno, pokazao se 100 x bolji od tog koji oni tamo mogu da kupe od tada im ga nosim redovno Edited January 17, 2020 by dùda
Frank Pembleton Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 11 minutes ago, Hamlet Strašni said: Imaju super pšenično pivo Koje?
Hamlet Strašni Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: Koje? Немам појма. У жутој конзерви Има тог бренда неколико различитих. Перленбахер. Сад сам се сетио
renne Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 jeste to i taj pils je izuzetno odličan, pisali već nekoliko puta
Hamlet Strašni Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 МИ се накупујемо сухомеснатог и сирева, млеко, пиво. Кефир неки им је исто добар. Хемија тако тако. Вотке имају само пољске, то не пијем купујем
zorglub Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Pšenično je bilo užasno kad sam ga probao, bukvalno smrdi. Ono festbier je pak bilo do O0, al' nema više.
triple_nippled Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 32 minutes ago, zorglub said: Pšenično je bilo užasno kad sam ga probao, bukvalno smrdi. vuklo mi se ko zna koliko, meni bas gadno. bila mi privlacna cena. u lindi redovno kupujem adriatikos sir, koji mi je odlican. mocarela isto. ovsene pahuljice, suseni paradajz. masline. tunjevina i sardine meni skroz ok. onaj mix zamrznutog sumskog voca se isto podrazumeva u redovnoj kupovini.
svashtabezneshto Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 sirevi, svi sirevi su im fenomenalni
*edited by mod Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 jbt, jedino se ja tripujem da ne kupujem u lindi jer nemaju dva domaća proizvoda na policama a?Ima ih dosta samo što nisu prepoznatljivi brendovi. Piše na njima zemlja. Prvo mi pada na pamet sir. Doduše ja više volim kada imaju te akcije sa stranom robom pa uzmem češku prašku šunku i italijanskuSent from my H3213 using Tapatalk
mlatko Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Pise zemlja ali je i to varljivo sto pise. vest je da su popili milionsku kaznu od Antitrust-a jer su tokom zadnjih par godina prodavali "italijansku pastu" sa (pre)malom kolicinom italijanskog zrna u sebi. bez namere da prestanu sa takvom praksom...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ivy Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 sad sam dosla da javim da je kokosovo mleko sto je sad na azijskoj akciji po sastavu i ukusi iz konzerve jedno 3 puta bolje od maxijevog...
banatjanin Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 U Lindi brutalan avokado, sitan i savršeno zreo, u mrežici od 700gr za 360 dinara
Jumanji Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 E ne znam za taj u mrezici, onaj na komad je uvek tvrd ko kamen.To na akciji?
Tihajeza Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Da li se u Lindi koriste S, M, L veličine ili ove obične S, A, B, C za jaja? "S" jaja iz Linde su najmanja jaja koja sam videla u životu.
renne Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Sada se u celoj srbiji koriste S,M,L,XL oznakeOd 1.1.2020.
Recommended Posts