Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted
On 18.12.2019. at 6:49, čekmeže said:

Ko na pijaci.

na bajloniju je 700, kilo njemačka.

Posted
3 hours ago, Vapad said:

A jesi li probala onaj u tegli, sa kaparom? Poprilicno dobar.

Тај нисам али видим да ћу неки морати.Фора са овим талијанским је у томе што је клот тј није у уљу, сама направим

по свом укусу са муљем и неким травчицама. А имам утисак да је благо осмуђен тј надимљен.Једном речју одличан!:ziga:

Posted
Kupio onaj pesto de luxe sos sa pecurkama i delovima tartufa i ono je odvratno puke.gif

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kad nemaš prefinjeno nepce
Posted

Mozda nema ni odgovarajuce testenine, vino i parmezan. Treba to iskombinovati. :nobles:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ma bjaste bas je bilo sranje. Onaj prethodni pesto djenoveze je ok. Ali ovo kuku i leke a tek miris :puke:

Posted

A šta očekuješ od nekog sranja iz teglice? Mišlen 5 stars? 

Posted

Ocekujem bar normalan ukus. Ne trazim ja sad neko ludilo nego da cisto moze da se jede.

Posted
On 22.12.2019. at 15:58, Moća said:

Ma bjaste bas je bilo sranje. Onaj prethodni pesto djenoveze je ok. Ali ovo kuku i leke a tek miris :puke:

Pa jedini pesto je genovese. Svi ostali koji se nadju su neke, uglavnom neuspešne izvedenice.

Pesto sa pečurkama i delovima tartufa(šta god to značilo), je samo da se ostavi na rafu, jer i samo napisano je gadno.

• 3 weeks later...
Posted

Konacno da nadjem pacetinu u nekom marketu (ima na pijaci ziva, no treba to srediti posle). Nema vise ni kod njih guzve, ocigledno su gastrosi smugnuli.

Posted

Naleteo na neke sireve sa azijskim tvistom. Zeleni sa vasabijem je onako, realno je ren. Dok je ljuti poprilično dobar.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

jbt, jedino se ja tripujem da ne kupujem u lindi jer nemaju dva domaća proizvoda na policama

a?

Posted

Imaju super pšenično pivo