December 8, 20195 yr 21 minutes ago, Frank Pembleton said: Meni da je Lidl blize, ja bih nastradao od te njihove pekare... Pitaj Ljubicu kako joj je
December 8, 20195 yr ja ne volim inače ta peciva punjena ovim, punjena onim, to klinka tamani, ali zato su im lepcovi saaaaan.
December 8, 20195 yr 11 hours ago, ordi said: dobre su one lindine rustik kajzerice iz pekare, ni posle dan ne gube na svežini. dođe mi da odem sad i nakupujem za pet dana. +1. Ali mi I bas zbog toga deluju da su prepuni neke hemije :(
December 9, 20195 yr moguće. al da se tope u ustima, tope se. uostalom, šta danas nije puno hemije? 100% prirodno, malo sutra. etiketa te laže.
December 9, 20195 yr Jel realno da lindine profiterole imaju samo 17% šećera u sebi?? 12/10 preporuka inače
December 18, 20195 yr Ali je ova nemacka bas, navodno ima razlike sa madjarskom ili cija je vec na pijaci.
December 18, 20195 yr Na pijaci ne tako cesto, bar ranije, a moj prodavac slatkisa kad god imao nemacku naglasio bi to, kaze bolja je. Sad nisam ga nesto obilazila u poslednje vreme, mozda se poreklo N i promenilo.No, znate sve sada, pa kako ko voli i moze.
December 22, 20195 yr Kupio onaj pesto de luxe sos sa pecurkama i delovima tartufa i ono je odvratno Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
December 22, 20195 yr On 18.12.2019. at 19:44, Tvrdica said: Каће да бидну опет дани Италије, потрошила сушени парадајз? A jesi li probala onaj u tegli, sa kaparom? Poprilicno dobar.